استاندار امروز در نشست شورای برنامه ریزی و توسعهی گیلان به تشریح روند اولویت بندی طرحها برای تخصیص اعتبارات استانی پرداخت و فرمانداران و مدیران اجرایی استان را مکلف کرد با اولویت بندی طرحهای نیمه تمام زمینهی ارتقاء بهره وری در اجرای طرحها و تخصیص اعتبارات را فراهم کنند.
دکتر اسدالله عباسی، ۳ مقولهی وسعت، جمعیت و میزان محرومیت شهرستانها را در روند تخصیص اعتبارات اثرگذار دانست وگفت: با تداوم روند فعلی تا پایان امسال تخصیص اعتبارات برای طرحها و بخشهایی که از سوی دولت تعهد شده بطور کامل تحقق خواهد یافت.
وی در ادامه، با اشاره به تمرکز استان بر اتمام هرچه سریعتر طرحهایی مهمی، چون خط آهن رشت – کاسپین و باقی مانده آزاد راه رشت افزود: روند تخصیص اعتبارات در این حوزهها تسریع شود.
استاندار همچنین رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان را مکلف کرد تا در نشستهای بعدی شورای برنامه ریزی استان با استناد به آمار و ارقام مربوط به روند تخصیص اعتبارات عمرانی، به سوالها و ابهامات برخی از نمایندگان و مدیران اجرایی گیلان پاسخ دهد.
آقای سید علی آقازاده، رییس مجمع نمایندگان گیلان نیز در این نشست بر لزوم بهره گیری از ظرفیتهای روستایی استان در قالب اجرای طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردمپایه در روستاهها با محوریت بازنگری در طرحهای هادی روستایی تاکید کرد.
آقای محمدرضا رستمی، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰۰ طرح نیمه تمام در سراسر استان وجود دارد افزود: بهترین شیوهی اتمام زودهنگام این طرحها بهره گیری از مشارکت مردم و بخش خصوصی ست.
دکتر محمدتقی آشوبی، رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان هم با بیان اینکه سالانه بین ۶ تا ۷ هزار نفر معادل دو و نیم درصد مردم گیلان به سرطان مبتلا میشوند، افزود: شناسایی و درمان به موقع این بیماری مستلزم وجود یک دستگاه پت اسکن در استان است که تهیهی آن ۳۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
در ادامهی این نشست، آقایان جبارکوچکی نژاد، از نمایندگان مردم رشت و خمام، خلیل بهروزی فر، نمایندهی مردم فومن و شفت، رسول فرخی، نمایندهی لاهیجان و سیاهکل، احمد دنیا مالی نمایندهی مردم انزلی، مهرداد گودرزوند چگینی، نمایندهی رودبار و ابراهیم نجفی، نمایندهی مردم آستانهی اشرفیه در مجلس شورای اسلامی هر یک در سخنانی بر لزوم شناسایی و معرفی طرحهای نیمه تمام دستگاهها برای جلب مشارکت مردم، بهره گیری بهینه و هرچه بیشتر از اعتبارت تبصرهی ۱۸، تعریض محورهای شرقی رشت برای کنترل نسبی ترافیک و پیگیری اجرای طرح کمربندی امامزاده هاشم به بندر انزلی با جذب سرمایه گذار، ترمیم راههای روستایی و دسترسی به معادن، مولد سازی طرحهای تولیدی راکد و پیگیری روند احداث یک بیمارستان جنرال و بیمارستان تامین اجتماعی در گیلان تاکید کردند.