رئیس مرکز فرماندهی و کنترل فراجا گفت: با توجه به فراوانی جمعیت و جرائم، تهران، خراسان رضوی و اصفهان بیشترین تماس را با ۱۱۰ دارند.

 سرتیپ دوم رحمان نعمتی در یک برنامه رادیویی در مورد حوزه ماموریتی مرکز ۱۱۰ اظهار کرد: این مرکز از سال ۷۹ راه اندازی شد و با توجه به فراوانی ماموریت‌های فراجا و تسهیل برای دسترسی به پلیس و ایجاد رضایتمندی برای مردم مصادف با سالروز ولادت امیرالمومنین (ع) آغاز به کار کرد. در طی این سال‌ها ۷۴۰ میلیون تماس با ۱۱۰ برقرار شده که حاکی از رضایتمندی و اعتماد مردم است. تماس‌ها در سیستم ثبت و بلافاصله به نزدیکترین بخش انتظامی برای رسیدگی ابلاغ می‌شود.

وی فراجا را یکی از سازمان‌های متولی در حوزه پیشگیری از سرقت برشمرد و گفت: سایر سازمان‌ها نیز در این حوزه دخلیند. برای بهبود روند و بالا بردن امنیت، همه سازمان‌ها باید همکاری داشته باشند. بیکاری، تورم و سایر علل در وقوع سرقت‌ها اثرگذار است.

وی با بیان اینکه وقوع جرائم در هفت ماه اخیر نسبت به مشابه سال قبل کاهش یافته که حاکی از روند کاهشی جرائم دارد در عین حال از روند افزایشی پیگیری و کشف اموال مسروقه خبر داد.

رئیس مرکز فرماندهی و کنترل فراجا با ابراز تاسف از بازنشر بیش از حد برخی از جرائم در بستر فضای مجازی اظهار کرد: اقدامات پیشگیرانه وسیعی در سطح کشور انجام می‌شود همانند ایجاد پارکینگ‌های عمومی و روشنایی خیابان‌ها و آموزش اقدامات پیشگیرانه فردی جزو اقدامات موفقی است که برخی از آن‌ها در قالب طرح‌های مختلف با کمک نیرو‌های انتظامی در حال انجام است. روزانه با ۱۵۰ هزار تماس ۱۱۰ فوریتی روبرو هستیم و در تمام موارد اکیپ ۱۱۰ در کوتاه‌ترین زمان در محل حاضر می‌شوند، اما مردم نیز به آموزش در این حوزه نیاز دارند.

 به گفته نعمتی، با توجه به فراوانی جمعیت و جرائم، تهران بالاترین آمار تماس ۱۱۰ در کشور و خراسان رضوی، اصفهان، فارس و آذربایجان شرقی در رتبه‌های بعدی قرار دارند. همچنین کمترین تماس‌های ۱۱۰ در خراسان جنوبی، ایلام، خراسان شمالی، کهکیلویه و بویراحمد و سمنان است.

وی اضافه کرد که حدود ۲۵ درصد از تماس‌ها مربوط به جرائم عمومی، ۲۲ درصد مربوط به تصادفات، ۲۰ درصد مربوط به درگیری و نزاع و ۱۰ درصد نیز مربوط به سرقت است.

نعمتی با اشاره به دستاورد‌های خوب مرکز ۱۱۰ از جمله ترویج عدالت اجتماعی با تساوی حقوق شهروندی، خدمات رسانی عمومی با تاکید بر احترام و سرعت، امکان برقراری تماس سریع با پلیس در اقصی نقاط کشور، ارتباط ۱۱۰ با اپلیکیشن «پلیس من» و پیگیری دسترسی هوشمند به موقعیت مکانی تماس گیرنده پس از ۲۲ سال تجربه موفق در عین حال گفت: در سیستم فراجا برای رسیدگی به موضوعات نارضایتی شهروندان سامانه ۱۹۷ به صورت فوریتی موضوعات را پیگیری می‌کند البته برخی نارضایتی‌های مردم ناشی از عدم اطلاع و آگاهی مردم با وظایف ۱۱۰ است و مطالبه فراتر از قانون توسط آنهاست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۳ ۱۷ آبان ۱۴۰۲
مبارکه به پای هم پیر شن!!
این آمار هارو باید به نمایندگان مجلس داد که شاید عقلشان برسد که قوانین و احکام سرقت باید بازنگری شود نه با قانون احکام 30 سال پیش!!!
به عنوان مثال مجرم سارق دستگیر شده که 7_8 تا سابقه سرقت و زندانی شدن داره دیگر از مرحله توبه و نفهمی گول خوردن آدم شدن گذشته یجورایی شده شغل شون!! همیشه بین خیابان، پاسگاه، دادگاه، زندان در رفت آمدند!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۸ ۱۷ آبان ۱۴۰۲
میدونید چرا در شهرهای دیگه آمار کمه ، وقتی اتفاقی برات رخ میده وقتی به ۱۱۰ زنگ میزنی یا سر محل حاضر نمیشن یا با تأخیر حاضر میشن یا اگه ماجرا سرقت باشه ازت میپرسن مال مورد سرقت چی بوده یا دزد کی بوده اگه دزد سابقه دار باشه اصلا نمیان . در آخر با خودت میگی عجب اشتباهی کردم به پلیس زنگ زدم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۱ ۱۷ آبان ۱۴۰۲
روزی ۱۵۰۰۰ گزارش سرقت نشانه امنیت پایدار در کشور و رفاه اقتصادی بیش از حده
آخرین اخبار