محمود حسین پور رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: شب گذشته با گزارش مسمومیت غذایی گروهی در یک شرکت در شهرستان بشاگرد، آمبولانس به محل اعزام شد.
او گفت: طی این حادثه، ۸ نفر براثر مصرف تن ماهی دچار مسمومیت شده بودند.
حسین پور افزود: افراد مسموم شده به بقیه الله بشاگرد اعزام شدند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه در ادامه نکاتی در مورد مصرف کنسرو تن ماهی ارائه کرد:
۱ ـ از مصرف کنسروهای بادکرده و زنگ زده خودداری نمایید.
۲ ـ از مصرف کنسروهایی که فاقد شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، تاریخ تولید و انقضا باشند خودداری کنید.
۳ ـ از مصرف کنسروهایی که تغییر رنگ و طعم و بو دادهاند خودداری کنید.
۴ ـ از نگهداری قوطی کنسرو در یخچال و محیطهای مرطوب خودداری کنید.
۵ ـ غذاهای کنسرو شده را قبل از مصرف ۳۰ دقیقه بجوشانید.
این کار سمکشنده بوتولیسم را درون کنسرو از بین میبرد.