سرهنگ سعید تجری گفت: موضوعاتی مانند سهام عدالت، یارانه ها، برنده شدن در انواع قرعه کشیها، درخواست کمک به نیازمندان، فروش کالای ارزان، جشنوارههای مختلف و ... از جمله مواردی است که کلاهبرداران بواسطه آن برخی از کاربران را اغفال میکنند.
وی افزود: شهروندان نباید به پیامهایی که از طرف افراد ناشناس ارسال میشود اعتماد کنند.
سرهنگ تجری گفت: سازمانها و ارگانهای مختلف اخبار و اطلاعیههای خود را از طریق شمارههای شخصی ارسال نمیکنند و هرگونه اطلاع رسانی از طریق نشانگاههای رسمی آنها، خبرگزاریها و رسانه ملی صورت میگیرد.
وی ادامه داد: شهروندان به صفحات بی نام و نشان ایجاد شده در شبکههای اجتماعی که اقدام به تبلیغ کالای ارزان میکنند اعتماد نکنید و تا حصول اطمینان از ماهیت تبلیغ، شخص آگهی دهنده، آدرس و شماره تماس و ... وجهی حتی تحت عنوان بیعانه واریز نکنید و پرداخت وجه را پس از رویت کالا انجام دهید.
رئیس پلیس فتا استان بیان کرد: شهروندانی که قصد خرید اینترنتی کالا دارند حتما به نشانگاههای مجازی که اجناس تقلبی یا قاچاق یا غیرقانونی تبلیغ میکنند شک کنند و از این نشانگاهها خرید نکنند.
رئیس پلیس فتا استان گلستان در پایان از شهروندان خواست برای دریافت اطلاعات بیشتر، ارتقاء دانش و سواد سایبری خود به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir مراجعه و برای دریافت مشاوره و ارائه گزارش نیز میتوانند با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ مرکز فوریتهای سایبری تماس بگیرند.