مجتبی قهرمانی در مراسم معرفی دادستان بندرعباس که با حضور دادستان کل کشور برگزار شد، گفت: دادستانی کل در مورد ترک فعل منجر به تضییع اموال عمومی برای مدیران استانی در بخش حمل و نقل و فراوده های نفتی اعلام جرم کند.
وی گفت: بر اساس پایش تصویری در ۱۳ روز، قاچاقچیان با ۵ هزار و پانصد و نود خودرو سوخت قاچاق را در یک واحد صنفی تعویض روغنی تخلیه کردند.
وی افزود: از کشتی آریانا هم ۱۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق کشف شد.
رئییس کل دادگستری هرمزگان گفت: متاسفانه مسئولان بخش نفت و حمل و نقل، برنامه ریزیهای دقیقی برای حل مشکل قاچاق سوخت ندارند.
مجتبی قهرمانی خطاب به دادستان کل کشور گفت: اگر شما صلاح میدانید در مورد ترک فعل منجر به تضییع اموال عمومی برای مدیران استانی این بخشها اعلام جرم شود.
وی با اشاره آسیبهای ناشی از قاچاق سوخت در هرمزگان گفت: در روزهای گذشته طرح پایش و نظارت بر توزیع سوخت توسط دستگاه قضایی و با مشارکت استانداری هرمزگان، پلیس، شرکت پخش فرآوردههای نفتی و اداره کل راهداری و حمل و نقل هرمزگان با استقرار ۱۶ کارمند دادگستری هرمزگان به عنوان نماینده دادستان اجرا شد.
وی افزود: با اجرای این طرح از قاچاق بیش از ۴ میلیون لیتر گازوئیل به ارزش ۱۴۰ میلیارد تومان در ۱۶ روز در ۱۶ جایگاه و در حوزه حمل و نقل جلوگیری شد.
رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: محاسبههای ما نشان میدهد که ارزش روزانه قاچاق سوخت در استان بیش از ۷۰ میلیارد تومان است.
مجتبی قهرمانی افزود: تنها در یک عملیات فراجا در یک منطقه، ۵۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق به همراه ۶۰ هزار متر لوله کشف شد.