سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در ژنو که ریاست مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر را برعهده دارد تاکید کرد که رفع تحریم‌ها به توسعه علوم، فن‌آوری‌ها و ساختن جهانی بهتر کمک می‌کند.

علی بحرینی روز پنجشنبه در سخنرانی خود به‌عنوان رئیس این مجمع اظهار داشت: همه گیری کرونا و تجربه‌های تلخ فقدان همکاری و همبستگی برای دسترسی برابر همگان به آنچه برای مقابله با این همه گیری نیاز داشتند، ما را در برابر این سئوال اخلاقی قرار داده است که اگر جهان با بحرانی مشابه کرونا روبرو شود آیا باز با همین چالش‌ها روبرو خواهیم شد؟

وی افزود: اگر موانع انتقال فن آوری‌ها و بهره برداری همه از آن برداشته شود، فن آوری ها، علوم و نوآوری‌ها می‌توانند به ساختن جهانی بهتر کمک کننده باشد.

سفیر کشورمان در ژنو با تاکید بر اهمیت ظرفیت کشور‌ها برای توسعه و مشارکت در ساختن جهانی بهتر، گفت: اگر برخی سیاست‌های استعماری و قوانین محدود کننده ملی که به‌صورت فراسرزمینی بر دیگر کشور‌ها تحمیل می‌شوند، نباشد، همه کشور‌ها دارای ظرفیت‌هایی هستند که می‌توانند توسعه کشورهایشان را برآورده کنند و ظرفیت هر کشوری می‌تواند حلقه مکمل برای توسعه همه جهان باشد.

بحرینی در همین پیوند تصریح کرد: فن‌آوری با محوریت زنان و جوانان می‌تواند آینده بهتری برای همه ایجاد کند.

پانزدهمین نشست مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر ۲۰۲۳ دقایقی پیش در محل شورای حقوق بشر در ژنو، به ریاست جمهوری اسلامی ایران آغاز به کار کرد.

در این نشست ۲ روزه قرار است بیش از ۶۰ شرکت کننده از جمله مقام‌های عالی‌رتبه، دیپلمات‌ها و سازمان‌های غیردولتی در قالب جلسات کارشناسی مختلف، موضوع «نقش علم، فن آوری و نوآوری در ارتقای حقوق بشر به‌ویژه در دوره بازیابی از همه‌گیری کرونا» را مورد بررسی قرار دهند.

ریاست این نشست را علی بحرینی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران برعهده دارد. روح الله دهقانی معاون علمی، فن آوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری نیز در این جلسه حضور دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۴ ۱۲ آبان ۱۴۰۲
آره
به ساختن جهانی با موشک و صلح
راست میگی
آخرین اخبار