در ستاد مدیریت بحران استان همدان، موضوع تامین سوخت جایگزین برای گلخانه‌ها و مرغداری‌ها در فصل سرما بررسی شد.

ستاد مدیریت بحران همچنین با اشاره گزارش هواشناسی مبنی بر ادامه بارش‌های مطلوب بالاتر از میانگین در ماه‌های پیش رو، بر ضرورت پاکسازی مسیل‌های ورودی و خروجی شهر و روستا‌ها با نظارت دهیاران و فرمانداران به صورت جدی تاکید کرد.

استاندار همدان در این نشست، تامین سوخت جایگزین را بسیار ضروری دانست و گفت: نباید در فصل سرد گاز مرغداری‌ها و گلخانه‌ها قطع شود.

علیرضا قاسمی فرزاد گفت: شهرداران مسیر ورودی و خروجی شهر‌ها را لایروبی و پاکسازی کنند تا در فصل بارش مشکلاتی برای مردم ایجاد نشود.
در این ستاد همچنین دستگاه‌های متولی برف روبی در شهر‌ها و مسیر‌های خروجی با هدف آلایندگی کمتر محیط زیست از کمترین میزان نمک در مخلوط با شن استفاده کنند.

این ستاد همچنین دستگاه‌های مرتبط را مکلف کرد که سوخت جایگزین در نانوایی‌ها را هم به صورت ویژه در دستور کار قرار دهد و نظارت فراگیری داشته باشد.

ستاد مدیریت بحران استان دستگاه‌های متولی را مکلف به تامین سوخت جایگزین برای گلخانه‌ها و مرغداری‌ها کرد.

 آماده باش ستاد بحران همدان باید برای مقابله با حوادث احتمالی ناشی از بارش‌ها

 استاندار همدان گفت: ستاد بحران همدان با توجه به احتمال بارش‌های با حجم بالا در ایام پیش رو باید از آمادگی لازم به منظور مقابله با حوادث غیرمترقبه برخوردار باشد.

علیرضا قاسمی فرزاد گفت: براساس گزارش اداره کل هواشناسی استان امسال بارش‌های فراتر از میانگین در ماه‌های آینده و پیش بینی شده است و برهمین اساس دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های مرتبط با ستاد مدیریت بحران باید پیش بینی‌ها و آمادگی‌های لازم برای مخاطرات احتمالی را داشته باشند.

او از ستاد مدیریت بحران استان خواست مانند سال‌های گذشته با پیش بینی صحیح به مدیریت بهتر این حوزه کمک کند و با درنظر گرفتن سابقه رخداد‌های گذشته برنامه ریزی لازم مد نظر قرار گیرد و مجموعه دستگاه ها، شهرداری‌ها دهیاری‌ها در راستای پیگیری مصوبات قبلی مراقبت‌های لازم را داشته باشند.

استاندار همدان با تاکید بر اینکه مسیر‌ها و مسیل‌ها به‌خصوص مسیر رودخانه‌های درون شهر‌ها و روستا‌ها توسط شهرداری‌ها و با نظارت فرمانداری‌ها و دفتر فنی استانداری لایروبی و پاکسازی شوند، گفت: با تدابیری که اتخاذ شده آمادگی لازم در مواقع سیلاب و بارندگی‌ها پیش بینی شده تا مشکلی پیش نیاید.

قاسمی فرزاد گفت: شهرداران آمادگی لازم برای برف‌روبی در فصل زمستان را داشته باشند و در این راستا قرارداد‌های لازم منعقد، تجهیزات تهیه، خریداری و آماده سازی شود.

او گفت: هلال احمر ذخایر اقلام مورد نیاز برای مواقع بحرانی را در حد استاندارد تکمیل کند و اداره کل بحران و حوزه‌های مربوطه نیز جلسات تکمیلی را برای پیگیری مصوبات قبلی برگزار کند.

استاندار همدان با اشاره به اینکه در ۳۰ نقطه به شکل غیرمجاز روان‌آب‌ها به سیستم فاضلاب شهری متصل شده است، گفت: حجم بالای روان آب‌ها موجب پس زدگی خواهد شد و اگر هرگونه خسارت به شهروندان متحمل شود با پیگیری اداره کل بحران خسارت از سوی شهرداران پرداخت شود.

قاسمی فرزاد همچنین گفت: هماهنگی‌های مطلوبی در مجموعه راهداری و مجموعه‌های مرتبط با آن در استان وجود دارد تا در ایام پیش‌رو و فصل زمستان مشکلی بوجود نیاید.

او گفت: جهاد کشاورزی سوخت جایگزین به‌خصوص در گلخانه‌ها و مرغداری‌ها را تامین کند و گاز این حوزه‌ها قطع نشود.

استاندار همدان گفت: حمل و نقل جاده‌ای و پایانه‌ها استفاده از نمک را برای جلوگیری از یخ زدگی جاده‌ها کاهش دهد که آسیب به محیط زیست نرساند و خسارت وارد نکند.

قاسمی فرزاد با تاکید بر اینکه مسیر‌های ورودی به روستا‌ها توسط دهیاران کنترل شود گفت: در راستای آمادگی برای بارش برف، تجهیزات و امکانات مورد نیاز طی قرارداد با بخش خصوصی تامین شود و تیغه‌های برفروبی آماده سازی و در صورت نیاز بر روی تراکتور‌ها نصب شود تا دچار غافلگیری نشویم.

او گفت: جلسه‌ای با حضور جهاد کشاورزی و بانک‌ها در خصوص استمهال وام‌های واحد‌های کشاورزی برگزار شود.

استاندار همدان گفت:دستگاه‌های مرتبط با آمادگی‌های زمستانی اجرای مانور‌های لازم را در دستور کار قرار دهند و هلال احمر از نظر تجهیزات و امکانات آمادگی کامل داشته باشد تا در موقع بحرانی با حضور در راهدارخانه‌ها کمک حال هموطنان باشد.

قاسمی فرزاد گفت: پلیس راه، مجموعه راهداری، اورژانس جاده‌ای و هلال احمر با آمادگی بیشتری در مواجهه با حوادث احتمالی در عرصه حضور داشته باشند.

او گفت: تامین اعتبار برای خرید ماشین آلات و تجهیزات در مواقع بحرانی در دستور کار ستاد بحران استان قرار گیرد.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان نیز در این نشست از آمادگی کامل راهداران استان در شرایط بحرانی خبر داد و گفت: ۳۱۳ دستگاه ماشین آلات راهداری در استان آماده سازی شده و امسال ۱.۵ برابر سال گذشته ماسه و نمک خریداری و در راهدارخانه‌ها ذخیره سازی شده است.

جواد نگاهداری با اشاره به آمادگی کامل حوزه راهداری برای پذیرش مسافران در راه مانده، افزود: ۲۰۰ تن آسفالت سرد توسط این اداره کل خریداری شده برای زمستان که کارخانه‌های آسفالت تعطیل هستند تا در صورت نیاز استفاده شود.

او گفت: تمامی راهدارخانه‌ها به جی پی اس و دستگاه بی سیم تجهیز شدند و جلسات آموزشی برای تمامی نیرو‌های راهداری و دهیاران در برف‌روبی راه‌های روستایی در حال برگزاری است.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان از لایروبی ۹ هزار و ۲۰۸ پل در استان خبر داد و اظهار کرد: امسال با پیگیری‌های مدیرکل پنج دستگاه بیل بکو بازسازی و روال شد و نیز سه دستگاه بیل مکانیکی در اختیار همه شهرستان‌ها قرار داده شد تا برای لایروبی و مواقع بحران استفاده شود.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.