دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی در امور استانها در حاشیه نخستین نشست این شبکه در تبریز، هدف اصلی از راه اندازی این شبکه در مراکز استانها را هم افزایی ظرفیتهای مردمی و حاکمیتی در اجرای طرحهای توسعه بخش راه و شهرسازی و رفع موانع و مشکلات پیش روی این بخش بیان کرد.
سلطانی وش با بیان اینکه این شبکهها در راستای تحقق مردمی سازی به عنوان یکی از راهبردهای اصلی دولت سیزدهم و استفاده و تعامل حداکثری مجموعههای مردمی و نخبگانی با دولت ایجاد میشود گفت: بر این اساس، وزارت راه و شهرسازی در هر استان شبکهای از جریانهای نخبگانی، علمی و مردمی در حال راه اندازی است تا بازوی مشورتی و اجرایی مدیران این حوزه باشند.
وی افزود: در این طرح در گام نخست همه ظرفیتهای مردمی اعم از استادان دانشگاهها، گروههای جهادی، رسانه ای، دانشجویی، نخبگان و دانش بنیان، تشکلها، گروههای مردم نهاد و افراد شاخص و موثر شناسایی میشود و در گام بعدی در جلساتی ضمن طرح موضوع و مباحثه به مدلی اجرایی عملیاتی میرسیم.
وی ادامه داد: با برگزاری این جلسات تلاش میکنیم اتصال مجموعههای مردمی و کسانی که دغدغه کمک به دستگاههای اجرایی را دارند اتصال هوشمند، کارشناسی شده و پایدار باشد.
به گفته دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی در امور استانها در شبکه همراهان مردمی و نخبگان وزارت راه و شهرسازی در استانها، سرکارگروههای مسکن و حمل و نقل با زیر مجموعههای فرعی شکل میگیرد.
شبکه همراهان مردمی و نخبگان وزارت راه و شهرسازی پیشتر در سه استان آذربایجان غربی، مازندران و خراسان رضوی فعالیت خود را آغاز کرده است.