سال افزون مسئول واحد فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه گفت : کرمانشاه جزو هفت استان برگزیده بود که در این راستا فضایی به مساحت ۱۴۰ هکتار برای احداث پروژه فوق در سال ۱۳۸۱ از شرکت جهاد نصر خرید.
وی گفت: در طرح اولیه تعداد ۴۸ فضا از جمله سالنهای چند منظوره، استخر، فضای تفریحی برای خانواده و کودکان، انواع رشتههای ورزشی، هتل، پارکینگ و.. در نظر گرفته شد.
سالافزون تصریح کرد: یکی از آن فضاها استخر قهرمانی بود که در سال ۸۶ کلید خورد و اکنون پس از گذشت حدود ۱۶ سال هنوز به بهرهبرداری نرسیده و تقریباً ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی خاطرنشان کرد: استخر قهرمانی یکی از بزرگترین استخرهای قهرمانی در کشور است که متاسفانه چندین سال است بودجه قطره چکانی به آن تعلق میگیرد و بودجه هم به نحوی است که هر مبلغی پرداخت میشود برای حفظ، نگهداری و نگهبانی وسائل صرف میشود.
سالافزون گفت: یک سالن شش هزار نفره هم در این دهکده وجود دارد که حدوداً ۶۷ یا ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در سال ۹۷ جزو پروژه سفر رهبری بوده، اما هنوز اعتبارات آن با وجود اینکه در سفر ریاست جمهوری مصوب و ابلاغ شده، ولی تاکنون عملیاتی نشده است.
وی اذعان کرد: این دو پروژه تحت نظر شرکت اماکن و نگهداری توسعه ورزشی است که مستقیماً زیر نظر وزارت ورزش است و پس از تحویل اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه بهرهبردار آن است.
سالافزون با بیان اینکه اداره ورزش و جوانان مجری این دو پروژه نیست بلکه بهرهبردار است، گفت: بهمنظور تکمیل این پروژهها دائما مکاتباتی با شرکت فوق انجام میشود، اما متاسفانه تاکنون به نتیجه نرسیدهایم.
وی با اشاره به اینکه با این اعتبارات بعید میدانم این دهکده در قواره آن دهکدهای که روز اول طراحی شده بود، ظاهر شود، گفت: این پروژه با طرح اولیهای که برنامهریزی و جانمایی شده زمین تا آسمان فرق دارد، زیرا از آن طرح خارج شده است.
مسئول واحد فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه تصریح کرد: قطعاً نقش نمایندگان در چنین پروژههایی حائز اهمیت است و میتوانند پیگیری و مطالبهگری کنند.
وی گفت: این پروژههای بالای ۷۰ درصد پروژههایی هستند که اگر اعتبارات آنها ابلاغ و به موقع پرداخت شود از لحاظ زمانی و فنی زمان چندانی نیاز ندارد بلکه در طول یکسال تکمیل خواهند شد .