مصطفی امانیپور گفت: ۵۱.۹ درصد ولادتها معادل ۲۶ هزار و ۴۲۰ نفر مربوط به پسران و ۴۸.۱ درصد معادل ۲۴ هزار و ۴۲۲ نفر مربوط به دختران است.
او افزود: در سال ۱۴۰۱ به ازای هر هزار نفر، ۱۸ نوزاد در خوزستان متولد شد که از این لحاظ رتبه سوم کشور به این استان اختصاص یافت.
مدیرکل ثبت احوال خوزستان ادامه داد: به ازای تولد هر ۱۰۸.۱ نوزاد پسر، ۱۰۰ نوزاد دختر در استان متولد شده و ۸۷۰ مورد دوقلوزایی و ۳۳ مورد سه قلوزایی به ثبت رسیده است.
آقای امانی پور در خصوص آمار وفات در خوزستان افزود: در هفت ماهه امسال ۱۳ هزار و ۳۸۱ واقعه وفات در استان به ثبت رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۰.۲۹ درصد کاهش یافت.
او گفت: تعداد وفات ثبت شده در مردان هفت هزار و ۵۷۷ مورد معادل ۵۶ درصد و در زنان پنج هزار و ۸۰۲ مورد معادل ۴۴ درصد بود.
مدیرکل ثبت احوال خوزستان میگوید: در مدت زمان یاد شده ۲۰ هزار و ۳۴۹ مورد ازدواج در استان به ثبت رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۹ درصد افزایش ازدواج اعلام شد.
آقای امانی پور ادامه داد: میانگین سن ازدواجهای ثبت شده بار اول در استان، برای مردان ۲۸ سال و برای زنان ۲۳.۵ بود.
او با اشاره به آمار طلاق در استان افزود: در هفت ماهه امسال، پنج هزار و ۶۴۵ مورد طلاق در استان گزارش شده و میانگین سن طلاق برای مردان ۳۷ سال و برای زنان ۳۲ سال به ثبت رسید.
مدیرکل ثبت احوال خوزستان در خصوص فراوانی نام در استان گفت: در بین نوزادان پسر نیز بیشترین اسامی به ترتیب مربوط به "علی" با ۹۵۹، "حسین" با ۹۱۷، "محمد" با ۶۷۷، "امیرعلی" با ۶۳۷ و "عباس" با ۶۰۸ مورد و در بین دختران نیز "فاطمه" با ۸۹۴، "زینب" با ۶۷۸، "رقیه" با ۵۴۸، "زهرا" با ۵۲۲ و "نورا" ۲۹۰ مورد است.
استان خوزستان بیش از پنج میلیون نفر جمعیت در ۳۰ شهرستان دارد و جزو استانهای پرجمعیت کشور به شمار میرود.