صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت زعفران در مناطق کوهستانی این استان آغاز شده است.
او افزود: پیش بینی میشود ۲۵۰ باغدار گیلانی امسال ۱۴۰ کیلوگرم زعفران از مزارع خود برداشت کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: زعفران تولید شده در این استان کاملا ارگانیک است.
به گفته محمدی، گیلان ۳۵ هکتار باغ زعفران دارد که شهرستان سیاهکل با ۱۵ هکتار بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص داده است.
او افزود: در مناطق کوهستانی شهرستانهای رودبار، املش، رضوانشهر، فومن، تالش و صومعه سرا هم زعفران کشت میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: زعفران از گیاهان دارویی است که اگر با شرایط منطقهای سازگار باشد با کمترین هزینه و آب بری؛ درآمدزایی خوبی برای کشاورزان به دنبال خواهد داشت.
محمدی یادآور شد: زعفران در زمینهای مستعد کوهستانی گیلان با ارتفاع هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۳۰۰ متر از سطح دریا کشت میشود.
مصرف زعفران موجب افزایش ایمنی بدن، بهبود گردش خون، کنترل دیابت، کاهش اضطراب، تقویت قدرت استخوانی، بهبود عملکرد عصب، درمان افسردگی، جلوگیری از سرطان، درمان التهاب و کاهش درد و کاهش اختلالات معده میشود.