فرهاد شریفی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : ظرفیت کارخانههای قند استان ۳۶۰ هزار تن در سال و مجموع تولید چغندر قند استان سالانه بیش از ۸۰۰ هزار تن است.
وی با بیان اینکه اکنون ۲ واحد کارخانه قند در استان کرمانشاه فعال است، گفت: کارخانه قند بیستون با ظرفیت روزانه ۲ هزار و ۳۰۰ تن و در مجموع ۲۳۰ هزار تن در سال و کارخانه قند اسلام آباد با ظرفیت روزانه هزار و ۳۰۰ تن و ظرفیت سالانه ۱۳۰ هزار تن هم اکنون در حال فعالیت هستند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه یادآور شد: در سال جاری کارخانههای طرف قرارداد خارج استان جهت خرید چغندر قند بهاره شامل کارخانههای قند خاورمیانه خوزستان، قزوین، بنیاد اصفهان، همدان، نقش جهان اصفهان و اهواز است.
شریفی ادامه داد: در سال جاری ۱۲ هزار و ۲۳۸ هکتار از زمینهای کشاورزی این استان به زیر کشت چغندر قند بهاره رفت که در مقایسه با سال گذشته سه هزار و ۱۵۱ هکتار کاهش نشان میدهد.
وی افزود: این میزان کاهش زیر کشت چغندر قند در استان به دلیل الگوی کشت ابلاغی از سوی وزارت خانه اعمال شد که با هدف صرفه جویی در مصرف آب به عنوان یکی از محصولات پرآب بر صورت گرفت.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: پیش بینی میشود از مجموع این میزان اراضی زیر کشت چغندر قند بهاره بیش از ۸۰۰ هزار تن محصول برداشت شود که در مقایسه با پارسال بیش از ۲۰۰ هزار تن کاهش نشان میدهد.
شریفی میانگین برداشت این محصول را ۷۰ تن در هکتار اعلام کرد و گفت: این میزان در مقایسه با پارسال در هر هکتار ۲ تن افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه چغندر قند در استان به صورت بهاره و پاییزه کشت میشود اضافه کرد: در کشت پاییزه این محصول نیز امسال از مجموع هزار و ۲۳۷ هکتار از اراضی زیر کشت در مجموع بیش از ۸۱ هزار و ۵۰۰ تن برداشت شد .