کارشناس مسوول زراعت مدیریت کشاورزی شهرستان اصفهان گفت: پیش بینی میشود از این سطح زیر کشت حدود ۲ هزار و ۴۰۰ تن محصول برداشت شود.
محبوبه امیری پور با بیان اینکه کشت این گیاه بصورت نشایی است افزود: کشت این محصول از اوایل اسفند پارسال با تهیه نشا در خزانه آغاز و از اوایل اردیبهشت به زمین اصلی انتقال داده شد.
به گفته وی کاهش مصرف نهادهها و مصرف قابل توجه آب، یکنواختی کشت، کنترل علفهای هرز و آفات و بیماریها، زودرسی محصول و در نتیجه مقرون به صرفه بودن از مهترین ویژگیهای کشت کرفس به روش نشایی است.
شهرستان اصفهان با تولید بیش از ۳۸ هزار تن انواع سبزی در سطح ۸۰۰ هکتار جایگاه نخست سبزی را در سطح استان دارد.