سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه گفت : برای نرخ گذاری تاسیسات گردشگری شرایط اقتصادی گردشگران و رضایت مدیران تاسیسات گردشگری لحاظ می‌شود.

وحید امیری سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه گفت : فرآیند نرخ گذاری زیر نظر کارشناسان تعزیرات حکومتی استان و با بررسی‌های دقیق انجام می‌شود.

وی بیان کرد: شاخص‌های اعلامی مرکز آمار و بانک مرکزی و وضعیت روز بازار اقلام مصرفی و خوراکی در تعیین نرخ گذاری رستوران‌های هتل‌ها و مراکز پذیرایی زیر نظر اداره‌کل لحاظ می‌شود.

امیری تاکید کرد: برای تعیین نرخ مصوب رضایت توامان تاسیسات گردشگری و نیز شرایط اقتصادی گردشگران لحاظ می‌شود.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات مناسب با قیمت و کیفیت خوب به گردشگران مورد تاکید ما است.

امیری ادامه داد: با توجه به شرایط تورمی بازار اقلام خوراکی کمیسیون نرخ گذاری استان به شکل فصلی برگزار می‌شود.

سرپرست معاونت گردشگری استان کرمانشاه، اظهار کرد: افزایش نظارت بر تاسیسات گردشگری برای ارائه خدمات مناسب به گردشگران در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه مجموعه‌هایی که خارج از نرخ مصوب خدمات ارائه کنند با همکاری اداره‌کل تعزیرات حکومتی برخورد قانونی انجام می‌شود گفت: جلب رضایت گردشگران و افزایش سطح کیفی خدمات‌دهی در سطح اماکن و تاسیسات گردشگری قطعا به توسعه گردشگری استان کرمانشاه کمک می‌کند .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.