محسن حسینی در دیدار با معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان با اشاره به لزوم طرح موضوعات مدیریت یکپارچه منابع آب در کارگروه صیانت از منابع آب گفت: بسیاری از دستگاههای اجرایی در مدیریت منابع آب تاثیرگذار هستند و هماهنگی بین این دستگاهها میتواند سبب بهبود وضعیت مدیریت منابع آب در استان شود.
او افزود: گاهی اوقات دستگاههای اجرایی در خصوص اینکه میتوانند در مدیریت یکپارچه منابع آب موثر باشند، اطلاعات کافی ندارند.
حسینی ادامه داد: در خصوص منابع آب، در زمان بارش باران، متولی هواشناسی است و زمانی که باران بر عرصههای مختلف نازل میشود، متولیان خاص خود مانند منابع طبیعی، شهرداریها، دهیاریها و جهاد کشاورزی را دارد که هر کدام باید آب را در بخش خود مدیریت نمایند و زمانی که آب وارد رودخانه میشود متولیان متعددی مانند آب منطقهای، محیط زیست، شیلات، صنعت و معدن، شهرداریها، دهیاریها و راهداری وجود دارند که اگر مدیریت آنان هماهنگ باشد، بهتر میتوان آب را مدیریت کرد.
عضو هیئت مشورتی استاندار گلستان گفت: در زمینه مصرف هم مصارف متعدد مانند شرب، کشاورزی، شیلات، صنایع، معادن، گردشگری و محیط زیست مواردی ست که هماهنگی اقدامات دستگاههای مختلف و عامه مردم را طلب میکند.
عضو هیئت مشورتی استاندار گلستان بیان کرد: از سوی دیگر در خصوص مسائل زیست محیطی منابع آب، منابع بالقوه آلوده کنندهای در استان وجود دارد از جمله معادن، صنایع، کود و سموم مصرف شده در کشاورزی، پسابهای خانگی، زبالهها و نخالههای ساختمانی که هر کدام متولی خود را دارد و همکاری آنها با همدیگر میتواند وضعیت بهتری ایجاد کند.
حسینی با توجه به اهمیت مسائل آبی پیشنهاد کرد حوزه معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در نهادینه شدن مسائل مختلف مدیریت یکپارچه منابع آب ورود پیدا کند و همچنین در خصوص جمع بندی قوانین و مقررات برای مدیریت یکپارچه منابع آب نقش موثری داشته باشد.
معاون پیشگیری از وقوع از جرم دادگستری کل گلستان نیز رر این جلسه با اعلام آمادگی برای تبیین "مدیریت یکپارچه منابع آب" در استان، آموزشهای عمومی و اختصاصی را برای کارشناسان، مدیران و مردم لازم دانست.
رمضانعلی عابدی فیروزجایی به اهمیت مسئله هشدار سیل اشاره و بر لزوم استقرار رادار هواشناسی در گنبد و نیز پوشش اراضی شیبدار، اصلاح پلهای غیراصولی و لایروبی رودخانهها تاکید کرد.