مدیرکل دامپزشکی لرستان گفت: ۷۰۰ واحد مرغداری در استان وجود دارد که جیره غذایی این پرندگان ذرت، سویا، تک‌ویتامین‌ها و یک سری مواد معدنی و آنزیم‌ها است و استفاده از این جیره غذایی در راستای خاصیت گوشت‌آوری جوجه است.

مصطفی زبردست، اظهار کرد: در بحث حیوانات بلاصاحب، براساس آخرین دستورالعمل ۱۴۰۱ وزارت کشور، معاونت عمرانی و سازمان‌ شهرداری‌ها و دهیارها و براساس بند ۱۵ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها دستورالعمل ابلاغ شده و واضح و شفاف آمده است که شهرداری‌ها در این خصوص چه وظایفی می‌بایست انجام دهند.

وی اضافه کرد: براساس همین دستورالعمل، کارگروه‌های ملی، استانی و شهرستانی تشکیل شده است و باید اقدامات زنده‌گیری، ساخت اقامتگاه‌ها، جداسازی، عقیم‌سازی و پلاک‌کوبی انجام شود.و امیدواریم در سایر شهرستان‌ها، شهرداری‌ها پای کار باشند و این اقامتگاه‌ها را ایجاد کنند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان گفت: در حال حاضربیماری ویروس اپیدمی در استان نداریم و سازمان دامپزشکی فوق تخصصی است و همه دستورالعمل‌ها و بخش‌نامه‌ها و مبارزه با ویروس‌ها را زیر نظر سازمان بهداشت جهانی انجام می‌دهند به عنوان مثال طرح طاعون نشخوارکنندگان کوچک داشتیم که باید ظرف پنج سال این بیماری ریشه‌کن شود.

وی اظهار کرد: در دام‌های مختلف، بیماری‌های مختلفی وجود دارد به عنوان نمونه در آبزیان بیماری خون‌ریزی پوزه « VHS» و در طیور بیماری آنفلوآنزای فوق حاد و نیوکاسل می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

زبردست در خصوص جیره غذایی مرغداری‌ها در لرستان گفت: در صنعت طیور استان ۷۰۰ واحد مرغداری وجود دارد که جیره غذایی این پرندگان ذرت، سویا، تک‌ویتامین‌ها و یک سری مواد معدنی و آنزیم‌ها است و استفاده از این جیره غذایی در راستای خاصیت گوشت‌آوری جوجه بوده و جیره غذایی مرغ تخمگذار و گوشتی متفاوت است.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.