سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش گفت: ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی، بهسازی و اتمام طرح‌های هتل سازی در کیش اختصاص یافت.

مهدی ادیبان سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای هزینه در بخش طرح‌های هتلینگ جزیره کیش اختصاص یافته است، گفت: ۶۰ درصد از این اعتبار یعنی ۱۲ هزار میلیارد ریال برای طرح‌های مصوب هزینه شده و مابقی نیز به زودی تزریق می‌شود.

او به آغاز بازنگری در طرح‌های هتلینگ جزیره کیش اشاره کرد و افزود: طی چهار ماه گذشته بیش از ۳۵ طرح نیمه کاره هتل سازی در جزیره مورد بررسی قرار گرفت که در همین راستا عملیات احداث هفت هتل دوباره از سر گرفته شد.

صنعت گردشگری، یک صنعت عرضه محور است و نباید آن را با یک صنعت تقاضا محور اشتباه گرفت؛ برای جذب گردشگران نخست باید امکانات و جاذبه‌های لازم ایجاد شود که در این راستا صنعت هتلینگ نقش محوری دارد.

سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش در رابطه با برخی انتقادات مطرح شده در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر اینکه «تعداد فعلی هتل‌های کیش پاسخگوی تقاضای گردشگران است و نیازی به احداث هتل‌های جدید نیست»، افزود: صنعت گردشگری، یک صنعت عرضه محور است و نباید آن را با یک صنعت تقاضا محور اشتباه گرفت، برای جذب گردشگران نخست باید امکانات و جاذبه‌های لازم ایجاد شود که در این راستا صنعت هتلینگ نقش محوری دارد.

او گفت: با تکمیل زنجیره گردشگری، به هر اندازه‌ای که در کیش هتل احداث شود، تقاضای لازم را نیز به دنبال خواهد داشت، ما کارکرد‌های متنوعی از هتل‌ها نیاز داریم تا جاذبه‌های لازم برای گردشگران ایجاد شود، هتل‌های کیش باید توسعه بر محور سرگرمی را در دستور کار قرار دهند.

ادیبان با تاکید بر نقش موثر صنعت هتلینگ در میزبانی از رویداد‌های ملی و بین المللی، گفت: صنعت هتلینگ جزیره کیش باید نهایت استفاده از شرایط جغرافیایی و طبیعی را در توسعه خود به کار گیرد.

وی با بیان اینکه، هتل‌های موجود در جزیره کیش باید استاندارد سازی شوند، افزود: این صنعت باید به صورت مداوم خود را ارتقاء دهد، ستاره هتل‌های کیش باید به طور مستمر بررسی و بروز رسانی لازم توسط مالکان انجام شود.

سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش گفت: برای استاندارد سازی و بررسی مستمر کیفیت خدمات ارائه شده از سوی هتل‌ها، نیازمند همکاری تنگاتنگ با جوامع صنفی هستیم.

وی از آغاز استاندارد سازی واحد‌های پذیرایی برای اولین بار در جزیره کیش خبر داد و گفت: بررسی ۳۰۰ واحد پذیرایی آغاز شده است و به دنبال طرحی هستیم که هر واحد پذیرایی نسبت به ستاره‌ای که کسب می‌کند، مجاز به قیمت گذاری باشد.

ادیبان» افزود: اجرای این طرح در کلوپ‌های دریایی موفقیت آمیز بوده و امروز این کلوپ‌ها با توجه به درجه‌ای که دارند، مجاز به قیمت گذاری خدمات هستند.

سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر اینکه، لازمه توسعه گردشگری تغییر نگرش نسبت به این صنعت است، گفت: لحاظ مبانی تخصصی و فنی در حلقه‌های تصمیم گیری ضروری است.

او افزود: لازمه توسعه این صنعت در جزیره کیش، فرهنگ سازی و مشارکت عمومی است، این جامعه است که می‌تواند از لحظه ورود تا خروج یک مسافر دیدگاه متفاوتی در وی ایجاد کند که در نهایت منجر به احساس رضایت در گردشگر شود.

ادیبان از آغاز آموزش مباحث گردشگری در مدارس کیش تحت عنوان «روز گردشگری» خبر داد و گفت: آموزش عوامل هتل و فعالان این عرصه نیز بسیار ضروری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

برچسب ها: کیش ، ساخت هتل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.