کارآفرین ۳۲ ساله اصفهانی با دریافت تسهیلات کمیته امداد امام خمینی (ره) علاوه بر اشتغالزایی، محصولاتی تولید می‌کند که مشتریان خاصی در داخل و خارج از کشور دارد.

 ابوالفضل قاسمی که کارشناس صنایع غذایی است چهار سال پیش همراه دو نفر با دریافت تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریالی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان، ایده خود مبنی بر تولید میوه‌های خشک و دمنوش را عملی و کارگاه خانگی کوچک زد.


بهره وری تولید در این کارگاه به حدی رسید که مقدار ۱۵۰ کیلوگرم میوه ورودی به کارگاه بعد از یک سال و نیم به تن رسید و این کارآفرین جوان، بازار کشور را هدف قرارداد.

آقای قاسمی که زمینه اشتغال مستقیم هشت نفر (خانم و آقا) را فراهم کرده است، یک سال و نیم پیش، باهدف گسترش کارگاه، از تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان به مبلغ پنج میلیارد ریال استفاده کرد.


هم اکنون علاوه بر تولید میوه‌های خشک، ۶ نوع دمنوش میوه و چای در این کارگاه تولید می‌شود که چای آن با داشتن ۱۹ ترکیب خاص از جمله تکه‌های به، پنیرک مشتریان خاصی در داخل و خارج از کشور دارد.
به گفته قاسمی مدیرعامل کارگاه، ماهانه ۲۵ هزار بسته دمنوش تولیدی این کارگاه به سراسر کشور و حدود سه هزار و ۵۰۰ بسته به خارج از کشور صادر می‌شود.


او افزود: صادرات چای و دمنوش تولیدی مان به کشور‌های حوزه خلیج فارس، تاکنون ۷ تن چای و دمنوش بوده است.


کارشناس اشتغال اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان گفت: این نهاد، علاوه بر اعطای تسهیلات اشتغال تا سقف یه میلیارد ریال به مددجویان و افراد دهک‌های ۱ تا ۵، به کارآفرینانی که مددجویان را به کارگیرند به ازای هر نفر، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات می‌دهد.


مهدی سپهوند افزود: این کارآفرینان همچنین می‌توانند به جای تسهیلات از بسته تشویقی بیمه تا مدت سه سال استفاده کنند و کارآفرینانی که در مناطق محروم فعالیت اشتغالزایی داشته باشد توأمان می‌توانند از هر دو تسهیلات استفاده کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.