این روزها زیاد این موضوع را شنیدهایم که میگویند صهیونیستها برای کل منطقه غرب آسیا خوابهایی را دیدهاند؛ خوابهایی که البته چندان به تحقق نزدیک نیستند.
اما داستان از کجا شروع شد؟ از همان سال ۱۹۹۳ یعنی سال ۱۳۷۲ نهمین رئیس جمهور رژیم صهیونیستی- شیمون پرز- رویای خود را در قالب نوشتار یک کتاب در آورده و از آن رونمایی میکند؛ رویایی به نام The New Middle East.
دردهای تشکیل یک خاورمیانه بزرگ به زعم «رایس»
شیمون پرز در این کتاب درباره تشکیل خاورمیانه جدید صحبت میکند و در آن سه طرح اصلی را نام میبرد: طراحی یازدهم سپتامبر و حمله نظامی به افغانستان، شعار اصلاحات اجتماعی و در نهایت آشکار کردن تغییر جغرافیای سیاسی.
ایدهای که بارها و بارها تکرار شد و نشان داد که روز و شب مقامات صهیونیستی و البته آمریکایی به فکر درباره تحقق این رویا میگذرد. برای مثال در روزهای جنگ ۳۳ روزه کاندولیزا رایس گفته بود «آن چه ما در آنجا شاهدش هستیم، دردهای زایمان یک خاورمیانه جدید است. ما باید مطمئن باشیم که به سوی این خاورمیانه قدم بر میداریم و نه برای بازگشت به خاورمیانه پیشین».
«رالف پیترز»، سرهنگدوم بازنشسته آمریکا در مقالهای پیشنهاد تجزیه کشورهای منطقه را عنوان میکند. جیمز ولشی رئیس پیشین سازمان سیا نیز معتقد بود که عربستان سعودی باید به سه کشور کوچکتر بدل شود و جدیدترین واکنش نیز مربوط به نتانیاهو در سازمان ملل است که با نشان دادن نقشهای خیالی خاورمیانهای را به تصویر کشیده بود که در آن فلسطینی وجود نداشت.
و حالا پس از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه و تلاش برای نسل کشی علنی آنها تنها یک موضوع به ذهن متبادر میشود؛ اجرای نقشهی دیرینه صهیونیستی یعنی طرح خاورمیانه جدید؛ آن هم با کوچاندن اجباری مردم غزه به مصر و سپس گرفتن تمام غزه و اضافه کردن آن به شهرکهای رژیم صهیونیستی.
عبدالفتاح سیسی رئیس جمهور مصر چندی پیش در نشست خبری گفته بود: «آنچه که در غزه روی میدهد حاکی از تلاش برای کوچ دادن اهالی غزه به صحرای سینا در مصر است، اما دولت مصر چنین چیزی را قبول نمیکند. اهالی غزه حتی اگر به مصر بیایند به مقاومت ضداشغالگری خود ادامه میدهند و اسرائیل هم به آنها جواب میدهد و جنگ ادامه مییابد.»
وقتی حماس خواب اسرائیل را برهم زد
علیرضا تقوی نیا کارشناس مسائل بین الملل درباره طرح کوچ اجباری ساکنان غزه به مصر توسط رژیم صهیونیستی بیان کرد: رژیم صهیونیستی به این نتیجه رسیده است که به زعم خود یک بار برای همیشه باید مساله غزه را حل کند. جلسه محرمانهای نیز در یکی از کشورهای عربی گرفته شده است مبنی بر اینکه اسرائیل باید به غزه حمله کند، حماس را نابود کند و مرم غزه را کوچ اجباری دهد؛ کشورهای عربی نیز اینگونه تصور کردند که جمعیت غزه را به گونهای تقسیم کنند که هر تعدادی را در یکی از کشورهای عربی اسکان دهند.
وی ادامه داد: طرح خاورمیانه جدید به زعم صهیونیستها ابتدا قرار است از نوار غزه شروع شود تا مساله نوار غزه حل شود و غزه به یک منطقه بی طرف تبدیل شود و بعد از آن هم سراغ حزب الله بروند؛ این طرح بسیار خطرناکی است و از قبل نیز وجود داشته است؛ اما حماس با عملیات پیش دستانهای که انجام داد هم ضربه بسیار اساسی به رژیم صهیونیستی وارد کرد و هم ابتکار عمل را در جنگ به دست گرفت و همچنین در یک شرایط کاملا برتر وارد درگیری نظامی با اسرائیل شد.
خاورمیانه جدید بدون حضور رژیم صهیونیستی
حسین آجرلو کارشناس مسائل بین الملل نیز در این باره گفته است: یکی از اقداماتی رژیم صهیونیستی در طول تاریخ این بوده است که همواره توسعه طلبی خود را دنبال میکرده است. یکی از راههای این رژیم در این مسیر این بوده است که از قبل از روز نکبت مناطق فلسطینی نشین را با عملیاتهای تروریستی مورد حمله قرار دهد تا بترسند و خودشان منطقه را ترک کنند تا به این ترتیب یهودیان را اسکان دهد. بعد از شکست بزرگی که در عملیات طوفان الاقصی متحمل شده است مجدد به این روش روی آوردهاند و در تلاشند تا با کشتار بی رحمانه و ارعاب مناطق را به اسم مناطق امنیتی تخلیه کنند و بعد از آن اشغال این مناطق صورت بگیرد.
وی ادامه داد: موضوعی که به دنبال آن هستند همان طرح قدیمی خاورمیانه بزرگ است که بر طبق آن تمامی فلسطین و پیرامون آن را تخلیه کنند و از مدتها قبل به دنبال این فرصت بودند، اما همین الان در درون این رژیم تردیدهای زیادی وجود دارد که بتوانند این اقدام را انجام دهند؛ زیرا دیگر مقاومت مردم فلسطین در وضعیت چند دهه قبل نیست. حتی آمریکا هم این هشدار را داده است که ممکن است این امر به نابودی این رژیم بیانجامد.
این تنها بخشی از ماجرای رویای نیل تا فرات رژیم صهیونیستی است، اما این تمام ماجرا نیست، در گوشهای دیگر از دنیا واقعیتی دیگر در حال رقم خوردن است. پس از ایجاد رابطه مجدد بین ایران و عربستان حالا این قدرتهای منطقه هستند که برای غرب آسیا تصمیم میگیرند؛ قدرتهایی نظیر ایران، روسیه، چین، عربستان و... . قدرتهایی که امروز بیش از هر زمان دیگری به خوبی به مضر بودن آمریکا در منطقه پی بردهاند.
حسین آجرلو با تاکید بر این مساله گفته است: امروز دنیا وارد یک جنگ سرزمینی شده است و چین و روسیه نیز در سمت محور مقاومت ایستادهاند و قصد دارند به متحدان آمریکا، منافع آمریکا و حوزه نفوذ ژئوپلیتیکی آمریکا در منطقه غرب آسیا ضربه جدی وارد شود.
و در پایان باید گفت که این روزها رویای خاورمیانه جدید بیشتر از هر زمان دیگری به تحقق نزدیک است؛ اما نه آنطور که رژیم صهیونیستی میخواهد بلکه آنطور که مردم منطقه غرب آسیا میخواهند؛ یعنی منطقه ای امن بدون حضور آمریکا و رژیم صهیونیستی... .
امان... امان از ترس مسلمانان از شیاطین
ای حیات غافل ،از چه نشستهاید
چرا طوفان بپا نمیکنید ، چرا شیاطین را نابود نمیکند ،
به خدا خانه اینها به سستی همان خانه عنکبوت است...که با جرقهای خواهد سوخت... امان از مسلمانی ما... که کربلا را دوباره ساختن و ما نشستهایم
مرگ بر آمریکا وطرفدارانش
بزرگترین گناه ترس است.
امام علی ع
وای از ترس مسلمانان جهان ...
غذا را روی ما ببندید، آب را روی ما ببندید، دارو را روی ما ببندید،
سوخت را روی ما ببندید، لباس و پوشاک را روی ما ببندید،
محال است که از اسلام دست برداریم.