تدوین سند آمایش سرزمین چهارمحال و بختیاری در حوزه ورزش

معاون امور ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: با تدوین سند آمایش سرزمینی در حوزه ورزش، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های هریک از شهرستان‌های استان در رشته‌های مختلف ورزشی مشخص شده است.

عبدالله جهانبخشی اظهار داشت: یکی از چالش‌های جدی ورزش چهارمحال و بختیاری، نداشتن نماینده در لیگ‌های ورزشی است که علت اصلی آن به نبود منابع مالی و حامی مالی برمی‌گردد و با توجه به ظرفیت بالای رشته بستکتبال در استان در تلاشیم در قالب تفاهم‌نامه‌ای با سپاه در قالب سرباز قهرمان یک تیم از استان در مسابقات لیگ بسکتبال معرفی کنیم.

وی افزود: ویترین ورزش هر استانی تیم‌های لیگی آن به شمار می‌رود، اما منابع دولتی در استان جوابگوی تشکیل تیم حرفه‌ای را نمی‌دهد به‌طوری که همه اعتبارات موجود را هم که به این موضوع تخصیص دهیم، باز هم نمی‌توان در این خصوص اقدام قابل توجهی انجام داد.

جهانبخشی حمایت صنایع از تیم‌های ورزشی استان را خواستار شد و اضافه کرد: به همت استاندار و رایزنی با صنایع استان می‌توان امیدوار بود که بتوان از ظرفیت‌های ورزشی موجود در استان بهره‌گیری بیشتری شود و با رونق تیم‌های ورزشی و حضور آن‌ها در لیگ، تحرک خوبی در حوزه ورزش استان شکل گیرد.

وی گفت: در رشته‌های بستکتبال، هندبال و فوتسال ظرفیت‌های خوبی برای نمایندگی استان در لیگ کشور وجود دارد که در تلاش برای تحقق این مهم هستیم.


بیشتر بخوانید


جهانبخشی از تدوین سند آمایش سرزمینی استان در حوزه ورزش خبر داد و اظهار داشت: بر اساس این سند، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های هریک از شهرستان‌های استان در رشته‌های مختلف ورزشی مشخص شده است.

وی بیان کرد: شناسایی ظرفیت‌های ورزشی هر یک از شهرستان‌های استان از سال‌ها قبل هم جزو اهداف و ماموریت‌های سازمان بود، اما در سال‌های اخیر پیگیری این موضوع با جدیت بیشتری در دستور کار قرار گرفته است.

جهانبخشی افزود: در شهرستان فارسان رشته کشتی فرنگی و آزاد، در شهرستان سامان رفتینگ، در بروجن دوومیدانی، در شهرکرد بسکتبال و در مناطق روستایی استان رشته‌های تیراندازی قابلیت‌های ورزشی هر شهرستان به شمار می‌رود و تلاش شده در این زمینه سرمایه‌گذاری شود.

وی جذب خیرین ورزشی را از دیگر برنامه‌های استان برای شکوفایی ظرفیت‌های موجود برشمرد و اضافه کرد: با توجه به اینکه تاکنون در این زمینه کار نشده و خیرین استان کمتر به حوزه ورزش روی می‌آورند می‌طلبد تا فرهنگسازی بیشتری صورت گیرد.

جهانبخشی یادآور شد: هنوز به طور کامل ذهنیت انجام کار خیر در حوزه ورزشی در استان شکل نگرفته است و جای کار زیادی دارد.

وی در خصوص آمادگی جسمانی ورزشکاران استان گفت: قبل از اینکه ورزشکاران به رویداد‌های مهمی از جمله المپیاد استعداد‌های برتر اعزام شوند باید تست آمادگی جسمانی خود را در سامانه مربوطه بارگذاری کنند که امسال مقرر شد بعد از مسابقات این کار انجام شود.

جهانبخشی همچنین همکاری آموزش و پرورش در برگزاری رویداد‌های ورزشی استان را مطلوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: با توجه به محدودیت فضا‌های ورزشی و نبود زیرساخت‌های لازم، آموزش و پرورش در خصوص برگزاری مسابقات ورزشی، این اداره‌کل را یاری می‌دهد.

وی گفت: چهارمحال و بختیاری با ۱۲ شهرستان و یک میلیون نفر جمعیت، نزدیک به ۴۶ هزار ورزشکار سازمان‌یافته در قالب ۵۰۰ هیات ورزشی در شهرستان‌ها و شهر‌های استان دارد و بیش از ۳۹ درصد این ورزشکاران را بانوان تشکیل می‌دهند.

جهانبخشی ادامه داد: چهارمحال و بختیاری در دهه‌های گذشته در لیگ برتر بسکتبال تیمداری می‌کرد و موفق به خلق شکفتی در رویداد‌های این رقابت‌ها می‌شد و تا سال پیش پیکره اصلی تیم ملی را سه نفر از بسکتبالیست‌های این استان تشکیل می‌دادند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار