روایت رویترز از سرکوب اعتراضات حامیان فلسطین در فرانسه و آلمان

حامیان فلسطین در فرانسه و آلمان می‌گویند دولت اجازه نمی‌دهد صدای حمایت آن‌ها از غزه شنیده شود.

در حالی که در روز‌های گذشته هزاران نفر برای حمایت از مردم فلسطین در سراسر جهان به خیابان‌ها آمده‌اند، هرگونه تظاهراتی از این دست در کشور‌های آلمان و فرانسه ممنوع بوده است. 

به گزارش رویترز، این دو کشور که محل زندگی بزرگ‌ترین جوامع یهودی و مسلمان در اتحادیه اروپاست، از زمان تشدید تنش‌ها در سرزمین‌های اشغالی، گروه‌های طرفدار فلسطین را سرکوب کرده است. 

مقامات این دو کشور مدعی هستند این محدودیت‌ها برای جلوگیری از بی‌نظمی و یهودی‌ستیزی صورت گرفته است. اما شهروندان این کشور‌ها که از حامیان فلسطین بوده‌اند، می‌گویند نمی‌توانند حمایت خود را به صورت علنی ابراز کنند و در صورتی که این کار را انجام دهند باید منتظر عواقبی از جمله دستگیری و از دست دادن شغل باشند یا اینکه اگر مهاجر هستند، ممکن است از کشور اخراج شوند. 

مسیکا مدجوب، دانشجوی ۲۰ ساله فرانسوی-الجزایری به خبرنگار رویترز می‌گوید: «ما می‌ترسیم، نگران متهم شدن به توجیه تروریسم هستیم، وقتی فقط می‌خواهیم از یک هدف بشردوستانه حمایت کنیم». 

پلیس پاریس شنبه و یکشنبه این هفته حضور و گردش افرادی که خود را «طرفدار فلسطین» معرفی می‌کنند، ممنوع کرد. در ادامه برای ۷۵۲ نفر جریمه صادر شد و ۴۳ نفر دستگیر شدند.  در آلمان نیز دست کم ۱۹۰ نفر در تظاهرات حمایت از فلسطین دستگیر شده‌اند. در همین حال، مجارستان و اتریش نیز از ۷ اکتبر از اعتراضات طرفداران فلسطین جلوگیری کرده اند.

رویترز در ادامه می‌نویسد حتی قبل از تشدید تنش‌ها در سرزمین‌های اشغالی نیز آلمان تظاهرات طرفداران فلسطین را محدود می‌کرد. در همین راستا، عفو بین‌الملل در ماه سپتامبر اعلام کرد که توجیهات پلیس آلمان برای ممنوعیت گروه‌های طرفدار فلسطین بر اساس «کلیشه‌های تبعیض‌آمیز» علیه اعراب و به ویژه افرادی با پیشینه فلسطینی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار