سید محمد جعفری سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در نشست مشترک هماندیشی برنج که در اتاق تعاون استان برگزار شد، گفت: شبکه قوی برای توزیع برنج باکیفیت مازندران باید ایجاد کنیم و این کار بر عهده اتاق تعاون و تعاون روستایی است.
او افزود:بازرگانی برنج یکی از مسایل مهم این محصول است و پیگیریهای ملی برای برون رفت از وضعیت رکود بازار برنج در این مدت انجام شده است و با مسؤولان وزارت جهاد کشاورزی و انجمن واردکنندگان برنج نشستهای تخصصی برگزار شد.
جعفری گفت: برای بازگشایی مراکز خرید برنج در استان باید از همه ظرفیتهای درون و برون استانی استفاده کنیم و فضای لازم برای پویایی بازار برنج را فراهم کنیم.
او افزود: نباید هیچگونه مانعتراشی برای خرید برنج ایجاد کنیم بلکه باید بارقه امید برای کشاورزان استان ایجاد شود تا از رکود بازار برنج خارج شویم و با خروج برنج از استان، بازار به تحرک و پویایی برسد.
جعفری با بیان اینکه موضوع برنج و مرکبات از مباحث مهم و کلیدی استان است که استاندار مازندران و وزیر جهاد کشاورزی شخصا پیگیر آن هستند تا بازار این محصولات به حرکت درآید و نظام و عرضه تقاضا منجر به بازار شود، گفت: جلسات ما باید کاربردی و همراه با ارایه راهکار و اقدام عملیاتی باشد و آسیب شناسی همراه با برنامه عملیاتی در جلسات ارایه شود.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: کشت قراردادی برنج نیاز اساسی تولید و تنظیم بازار برنج است تا تولید و بازار رصد، پایش و برنامه ریزی شده باشد و تولید بر اساس نیاز بازار اتفاق بیفتد.