استاد تمام گروه علوم و مهندسی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی همدان برای چهار سال متوالی و براساس دادههای انتشار یافته از طریق دانشگاه استنفورد با استناد به شاخص عملکرد پژوهشی طی سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۳ مستخرج از پایگاه اسکوپوس، ضمن قرار گرفتن در فهرست ۱۰۰ هزار دانشمند پراستناد در پنج حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۶ رشته، بهعنوان یکی از دانشمندان دو درصد برتر معرفی شد.
دکتر سهیل سبحاناردکانی درباره این انتخاب گفت: شرط ورود پژوهشگران به فرآیند رتبهبندی، انتشار حداقل پنج مقاله بینالمللی طی سال ۲۰۲۲ بود که بر این اساس تقریباً هشت میلیون دانشمند مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است.
او گفت: در فهرست نهایی، علاوه بر ۱۰۰ هزار نفر برتر، دو درصد برتر در هر حوزه موضوعی نیز به فهرست نهایی اضافه شده بدینصورت که نفرات برگزیده براساس شش معیار که مهمترین آنها تعداد کل ارجاعات و شاخص هرش بود، ارزیابی و انتخاب شدهاند.
این استاد دانشگاه با شاخص هرش بهترتیب برابر با ۳۸ در پایگاه گوگل اسکالر و ۲۹ در پایگاه اسکوپوس، تاکنون نسبت به انتشار ۳۱۵ عنوان مقاله در نشریههای معتبر، ارائه ۱۰۰ عنوان مقاله در همایشهای معتبر، تألیف دو عنوان کتاب و هدایت بیش از ۲۰۰ پایاننامه/رساله تحصیلات تکمیلی اقدام کرده است.
عضویت در هیأت تحریریه سه نشریه علمی معتبر، داوری بیش از ۱۴۰۰ مقاله برای ۱۲۵ نشریه و همکاری با نشریه Water بهعنوان دبیر تخصصی ویژهنامه چالشها و تحقیقات جدید در مورد ارزیابی خطر فلزات سنگین و کمیاب در آبهای آلوده از دیگر افتخارات علمی این عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان است.
قرار گرفتن در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان در سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱، انتخاب بهعنوان پژوهشگر برتر رشته تخصصی محیط زیست پانزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر کشور، انتخاب بهعنوان پژوهشگر برتر دورههای دوم و هشتم جشنواره فرهیختگان و ۱۱ دوره انتخاب بهعنوان پژوهشگر برتر ستاد ملی هفته پژوهش استان همدان از دیگر افتخارات سبحاناردکانی است.
منبع ایسنا