سیدرضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در ارتباط با فضای اتنخاباتی کشور اظهار کرد: درباره انتخابات اسفند از ابعاد گوناگونی باید صحبت کرد. مطلب اول از منظر حقوقی و قانونی است. برای آن که نظام ما جمهوری اسلامی است و با ۹۸ درصد آرا هم اولین انتخابات ما انجام گرفته، مردم شرعا، عرفا، قانونا باید در انتخابات خبرگان و مجلس شورای اسلامی شرکت کنند.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلام ایران به رای مردم و منتخب همین مردم نگاه دارد، افزود: از منظر سیاسی اگر نگاه کنیم، در دنیای دموکراسی امروز واقعا آرای مردم مانند سلاح برنده حرف و مطلب دارد.
عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: وقتی در انتخاباتی ۷۰ درصد شرکت کنند به یک شکل میتوان روی آن آراء حساب کرد و کمتر از آن نیز به شکل دیگر، از نظر دموکراسی نیز باید مردم در انتخابات شرکت کنند و این وظیفه رای دهندگان است.
اکرمی گفت: برگزار کنندگان انتخابات نیز باید طبق قانون عمل کنند. قانون به هر فردی که عاقل، بالغ و ذیصلاح است حق داده که نظر و رای به فردی دهد که مورد قبول اوست. فردی که بتواند خدمت کند و تجربه برای کار داشته باشد باید افراد مورد علاقه خود چه در تهران و یا شهرستانهایی که حتی نماینده بیشتر میخواهند بتوانند فرد منتخب خود را انتخاب کنند؛ فراهم کردن این امر با شورای محترم نگهبان و وزارت کشور است.
عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: اگر ما به دنبال منتخب ایده آل باشیم بعید است پیدا شود. اما قبلا نیز عنوان کرده ام که اگر کسی جمهوری اسلامی را قبول داشته باشد ولایت فقیه و قانون اساسی و ایران با تمامیت ارضی را نیز قبول دارد. باید او را محترم بشماریم تا شرکت کند و حرف خود را بزند. شورای محترم نگهبان باید به افراد میدان دهد و وزارت کشور هم کمک کند تا افراد درستی انتخاب شوند.
وی تاکید کرد: ما در گذشته نیز تجربههای خوبی داشتیم. به عنوان مثال مجلس اول واقعا سیاسیها، اقتصادیها، حقوقدانها و روحانیان و انقلابیها بودند و ۴ سال با یکدیگر در شرایط جنگ همراهی کردند. باید زمینهها برای شرکت مردم در انتخابات به وجود آید. باید دعوت و تشویق کنیم؛ بايد زمینه را فراهم کنیم که به امید خدا مردم با طیب خاطر به پای صندوقهای رای بیایند.
عضو جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: اینکه توقع داشته باشیم همه گروههای سیاسی و تمامی مردم در انتخابات به صورت صد در صدی باشند توقع غلطی است. اما اگر مشارکت پایین هم باشد چندان خوب نست و همه علاقه داریم اکثریت افراد در انتخابات شرکت کنند و مشارکت عمومی بالا باشد تا افراد به پای صندوقهای رای بیایند و به نامزدهای موردنظر خود رای دهند.
عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: آرزو و امید ما آن است که مردم با میل و علاقه و اطمینان کامل در انتخابات شرکت کنند و فرد موردنظر خود را انتخاب کنند. مصلحت، عقل، شرع، عرف و دموکراسی نیز همین نسخه را برای همه افراد مطرح میکند.