سید عماد شاهرخی بیان کرد: سطح زیر کشت عناب در استان، ۹۰ هکتار است و این در حالی است که از این میزان، ۵۰ هکتار از باغستانها در شهرستان الیگودرز قرار دارد؛ که این امر لزوم توسعه کشت و تولید محصولات جانبی از جمله ایجاد صنایع تکمیلی را دو چندان مینماید
وی تصریح کرد: تولید این محصول طی سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته است به گونهای که سالیانه حدود ۴۵ تن عناب در استان برداشت میشود.
شاهرخی ادامه داد: منطقه بزنوید الیگودرز به دلیل داشتن عنابستانهای باصفا معروف است و در این فصل بخش زیادی از عناب تازه بازار را تأمین میکنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: هدفگذاری ما شناسایی اراضی مستعد آبی و دیم برای کشت عناب است. بنا داریم بر این اساس گونههای خوب اصلاح شده سازگار وارد کنیم و در کنار آن از گونههای منطقه نیز استفاده نماییم.
شاهرخی گفت: بزرگترین چالش در زمینه کاشت عناب؛ عدم وجود بازار ثابت است و همین امر باعث شده است تا فروش محصول به سختی صورت گیرد.
وی ادامه داد: باتوجه به دانش بومی، کشاورزان در کشت و کار عناب معمولا از کوددامی استفاده میکنند و کودهای شیمیایی به کار نمیبرند به همین دلیل از نظر سلامت هم محصول بسیار سالمی است.
شاهرخی عنوان کرد: میوه عناب سرشار از آنتی اکسیدان است و خواص بی شماری دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان درباره خواص این میوه گفت: عناب به دلیل وجود مواد قندی به میزان ۳۶.۷۴ در عناب تازه و ۷۱.۷۷ درصد عناب خشک و نیز مواد پروتئینی و مواد لعابی فراوان از نظر غذایی اهمیت ویژهای دارد و به صورت تازه و خشک مصرف میشود.