رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان گفت: به اهمیت استان واقف هستیم و اهتمام به مسائل فرهنگی و اجتماعی سیستان و بلوچستان را وظیفه خود می‌دانیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمیدر دیدار محمد کرمی، استاندار سیستان و بلوچستان، با اشاره به اینکه با این استان از قدیم آشنایی و ارتباط داشته، گفت که چه به جهت درک وثیق میدان و چه به جهت نگاه راهبردی از منظر مکتب امام راحل و دیدگاه انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری، دلایل زیادی برای اهمیت منطقه سیستان و بلوچستان می‌توان برشمرد و دراین‌باره اظهار کرد: با اینکه سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان یک دستگاه حاکمیتی، مجموعه‌ای جمع‌وجور با بودجه‌ای اندک محسوب می‌شود، ولی در سبد اولویت ما استان سیستان و بلوچستان حائز اهمیت ویژه است و به اندازه بضاعت‌مان از این استان حمایت می‌کنیم.

وی مسائل استان سیستان و بلوچستان را ناظر به تنوع قومیت‌ها و مذاهب پیچیده توصیف کرد و گفت: از پیچیدگی‌های دیگر استان، مسائلی است که به‌هرحال منجر به ایجاد استضعاف در منطقه شده؛ ولو ثروتی هست، اما بهینه مدیریت و استفاده نشده و گاهی اشتباهات بزرگی در آنجا صورت گرفته که شرایط را برای مردم نجیب و خوب این استان، چه شیعه و چه سنی دشوار ساخته و باعث شده دشمن به طمع بیفتد. مجاورت با ملیت‌های دیگر، خشکسالی و حس شهروند درجه دوم بودن یا مظلوم واقع‌شدن در استان، همه در کنار هم پیچیدگی پدید می‌آورد؛ ولی صادقانه عرض می‌کنم که سازمان تبلیغات اسلامی به اندازه بضاعت محدودی که نسبت به سرمایه‌هایی که در استان یا کشور وجود دارد، حمایت خود را از مردم این خطه دریغ نمی‌کند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خطاب به استاندار سیستان و بلوچستان اضافه کرد: اگر بخواهیم عینی و فراتر از منظر کلان و راهبردی صحبت کنیم، تصمیم گرفته شد، حمایت‌های سازمان از استان و آنچه در سبد وظایف‌مان بوده را تا آخر سال به حدود دو برابر افزایش دهیم تا نشان دهیم صرفاً ادعا نمی‌کنیم که این استان مهم برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی با تاکید بر اینکه چنین حمایت‌هایی باید به سمت نوآوری، خلاقیت، هوشمندی و افزایش سطح کیفی و فرهنگی هدایت شوند، به عنوان نمونه به جشن‌هایی که در دو سه سال اخیر که اتفاقاً با محوریت مردم در سطح کشور برگزار شده، اشاره کرد و گفت: پیش از این متهم بودیم که فقط بلدیم عزاداری کنیم، اما در این مدت جشن غدیر در اغلب شهر‌ها باحضور حداکثری مردم برپابود و یا برای جشن امت احمد در سنندج جمعیتی انبوه در خیابان حضور یافتند که قریب به اتفاق اهل سنت و کرد بودند. همچنین ۱۸۱۰ جشن فرشته‌ها در سطح کشور برگزار شد که در ایام ماه مبارک رمضان به روزه اولی‌ها تغییر یافت. همه این موارد با آنکه چندان دشواری ندارد، ولی گام‌های رو به جلویی محسوب می‌شوند.

حجت‌الاسلام قمی با اشاره به ظرفیت‌ها، استعداد‌ها و سرمایه‌های طبیعی و انسانی استان سیستان و بلوچستان، خطاب به استاندار گفت: به اهمیت استان واقف هستیم و اهتمام به مسائل فرهنگی و اجتماعی سیستان و بلوچستان و حمایت از آن را فراتر از توان ستادی، برای خود فریضه می‌دانیم؛ کما اینکه بیشترین سفر مسئولان ارشد سازمان تبلیغات به این استان بوده است. امیدواریم با هم‌افزایی بتوانیم به نتایج مفیدی در سطح استان دست یابیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.