پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه زابل گفت: در هشتمین آئین تجلیل از سرآمدان علمی کشور ۱۱۰ دانشمند کشور به‌عنوان سرآمدان علم و فناوری ایران اسلامی معرفی شدند.

همچنین رئیس دانشگاه زابل گفت: در هشتمین آئین تجلیل از سرآمدان علمی کشور در سال ۱۴۰۲ که با حضور معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و وزیر علوم برگزار شد، ۱۱۰ دانشمند کشور به‌عنوان سرآمدان علم و فناوری ایران اسلامی معرفی شدند.

وی افزود: ۱۱۰ نفر از دانشمندان کشور به عنوان سرآمدان علم و فناوری ایران اسلامی معرفی شدند که در میان، اسامی این عزیزان، اسامی دو نفر از اعضای هیات‌علمی گروه شیمی دانشگاه زابل نیز وجود داشت.

وی ادامه داد: آئین تجلیل از سرآمدان علمی کشور در سال‌جاری با حضور معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و وزیر علوم برگزار شد و آقایان دکتر مصطفی خواجه و دکتر علیرضا اویسی به‌عنوان سرآمد علمی سال ۱۴۰۲ انتخاب شده و لوح تقدیر خود را از معاون رئیس‌جمهور و وزیر علوم دریافت کردند.

رئیس دانشگاه زابل افزود: بیشترین میزان ارجاع به مقالات علمی در نشریات معتبر، کیفیت مقالات و پژوهش‌ها در سه سال گذشته، از جمله شرایط دریافت امتیاز برای انتخاب سرآمدان علمی کشور بوده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.