خسرو شهبازی رئیس جهادکشاورزی آذربایجانغربی با بیان اینکه ۳۰ درصد تخممرغ مصرفی شهروندان استان توسط خود واحدهای مرغ تخمگذار در استان تولید و عرضه میشود، گفت: سالانه بیش از ۱۰ هزار تن تخممرغ در استان تولید و مابقی نیاز استان از طریق واحدهای آذربایجان شرقی تامین میشود.
وی افزود: آذربایجانغربی از نظر میزان تولید در رتبه ۱۵ کشوری قرار دارد و سرانه مصرف تخممرغ در استان ۱۱ کیلوگرم است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی با اشاره به اینکه شهرستانهای خوی، میاندوآب، مهاباد و ارومیه تولیدکننده عمده تخممرغ در استان هستند، ادامه داد: این استان همچنین دارای ۷۵۱ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۱۷ میلیون و پانصد هزار قطعه با تولید بیش از ۹۹ هزار تن گوشت مرغ است و در رتبه هفتم کشوری قرار دارد.
به گفته شهبازی، آذربایجانغربی با داشتن هفت زنجیره فعال تولید گوشت مرغ رتبه اول کشور را دارد و جزء صادرکنندگان گوشت مرغ، جوجه یکروزه گوشتی و تخممرغ نطفه دار به خارج از استان و حتی کشورهای همسایه به خصوص عراق است.