مدیرکل دامپزشکی استان کرمان از افزایش کیفیت گوشت مرغ در کرمان با فعال‌سازی کشتارگاه جدید خبر داد.

صدیقه کاظمی‌نیا به راه‌اندازی مجتمع صنعتی و کشاورزی طیور کرمان اشاره کرد و با اعلام اینکه این مجتمع در سطح کلاس A فعالیت می‌کند، گفت: «مجتمع صنعتی و کشاورزی طیور کرمان، نخستین کشتارگاه صنعتی با رتبۀ A در سطح استان کرمان است.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان افزود: مجهز بودن به خط تخلیۀ اتوماتیک اندرونی وجه تمایز مجتمع صنعتی و کشاورزی کرمان طیور از سایر واحد‌های صنعتی طیور در استان کرمان است.

وی تصریح کرد: خط تخلیۀ اتوماتیک اندرونی، کیفیت مرغ ارائه شده از این کشتارگاه را از لحاظ بسته‌بندی، بهداشت و سلامت افزایش خواهد داد.

کاظمی‌نیا در ادامه با اشاره به فعالیت کشتارگاه صنعتی و کشاورزی طیور کرمان در سال‌های گذشته بیان داشت: این کشتارگاه نخستین بار در سال ۶۸ در پنج کیلومتری جادۀ زرند به کرمان ایجاد شد و تا سال ۷۸ فعالیت کرد.

وی گفت: روند غیرفعال بودن این کشتارگاه از سال ۷۸ تا ۹۳ ادامه پیدا کرد و در سال ۹۳ به دلیل غیرفعال بودن و فرسودگی سیستم‌های این مرکز، اتمام فعالیت کشتارگاه اعلام شد.

کاظمی‌نیا افزود: درخواست بازسازی این کشتارگاه در سال ۹۶ از سوی بخش خصوصی ارائه و در نهایت سال ۹۹ مراحل تاسیس کشتارگاه صنعتی طیور کرمان آغاز شد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان اظهار کرد: «۱۵ مهرماه به مناسبت روز بزرگداشت دامپزشکی مجتمع صنعتی و کشاورزی کرمان طیور افتتاح شد و به طور رسمی به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به اینکه مجتمع صنعتی و کشاورزی کرمان طیور در زمینی به مساحت ۳۸ هزارو ۵۹۶ متر مربع احداث شده است، گفت: ظرفیت تولید این مجتمع ۶ هزار قطعه مرغ در ساعت است.

کاظمی‌نیا تصریح کرد: ظرفیت بسته‌بندی و آلایش مرغ در کشتارگاه کرمان طیور یک‌هزار و ۱۰۰ تن است و از ظرفیت قطعه‌بندی مرغ به میزان ۱۱ هزار تن در سال برخوردار است.

وی بیان کرد: کشتارگاه کرمان طیور به سامانۀ بهداشتی دامپزشکی مجهز و دارای گواهینامۀ ISO ۲۲۰۰۰، گواهینامه HACCP (سیستم کنترل نقطه بحرانی) و گواهینامۀ GMP (روش ساخت خوب) است.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان افزود: حدود یک‌هزارو ۱۹۵ میلیارد ریال در مجتمع صنعتی و کشاورزی کرمان طیور از سوی بخش خصوصی سرمایه‌گذاری انجام شده است که پیش‌بینی می‌شود برای ۱۵۰ نفر هم اشتغال ایجاد کند.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳ کشتارگاه طیور در سطح استان کرمان اظهار کرد: ین کشتارگاه‌ها در شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بافت، بم و زرند قرار دارند.

 کاظمی‌نیا گفت: بهره‌برداری از مجتمع صنعتی و کشاورزی کرمان طیور به‌صورت کمی و کیفی بر صنعت طیور استان تاثیر خواهد گذاشت.

وی با اشاره به این‌که این کشتارگاه بخشی از یک زنجیرۀ تولید است، بیان کرد: «این زنجیره شامل مرغداری، کارخانۀ خوراک، کشتارگاه و شبکۀ عرضه است.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان همچنین گفت: استان کرمان در زمینۀ صنعت طیور دارای اهمیت است و کل چرخۀ این صنعت در استان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه رتبۀ استان در صنعت طیور کشور ممتاز است، بیان داشت: ماهانه حدود ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه مرغ در سطح استان تولید می‌شود که امیدواریم امسال این میزان از سال‌های گذشته بیشتر باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.