محمود آل بویه مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه شعار روز جهانی فائو "آب زندگیست، آب غذاست"، گفت: ۷۲ درصد منابع آب شیرین صرف کشاورزی میشود، باید به سمتی برویم که با حفظ ایمنی غذا، از آب کمتری برای تولید استفاده شود.
وی افزود: نهادهای بسیاری در زنجیره غذایی فعالند، که سازمان غذاودارو متولی سلامت و وزارت کشاورزی و صمت و سازمانهای تابعه نیز دستاندر کار هستند.
آل بویه ادامه داد: نظارت بر تولید و نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی، واردات و صادرات یکی از وظایف سازمان غذا و دارو است.
مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: مرکز تحقیقات آب در آزمایشگاه مرجع تمامی پارامترهای لازم برای سلامت و ایمنی آبهای بستهبندی را مدنظر قرار میدهد.
آل بویه اضافه کرد: بیش از ۲۹ هزار نمونه فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی از لحاظ وجود فلزات سنگین طی دو سال اخیر پایش شدهاند. ۳۶۰ پروانه آرد کامل صادر شده که ماحصل آن میتواند فرآوردههای غذایی دیگر باشد.