سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان بهار گفت: از ابتدای سال تاکنون مورد مثبتی از این بیماری در استان و شهرستان بهار مشاهده نشده است.

به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار جلسه ستاد آنفلوآنزا فوق‌حاد پرندگان با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار و اعضای ستاد در سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزار شد.

دکتر قنبری در ابتدای جلسه با ارائه گزارش و اعلام وضعیت شهرستان واستان از نظر وقوع بیماری، گفت: خوشبختانه از ابتدای سال تاکنون مورد مثبتی از این بیماری در استان وشهرستان مشاهده نشده است.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان بهار گفت: با توجه به فرارسیدن فصل سرما و احتمال رخداد بیماری‌های تنفسی پرندگان در این فصل، لازم است دستگاه‌های اجرایی ذیربط جهت مقابله با این بیماری‌ها و هوشیاری همه جانبه در خصوص پیشگیری و مبارزه با این بیماری در آمادگی کامل باشند.

قنبری ضمن تبریک هفته دامپزشکی و نیروی انتظامی به اهمیت بیماری آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان و فعالیت‌های دامپزشکی اشاره کرد و خواستار همکاری تمامی ادارات درخصوص مقابله با بیماری‌های مشترک وخطرناک بین دام و انسان شد.

رضا نصرتی در ادامه گفت: اطلاع رسانی در خصوص اهمیت بیماری آنفلوآنزا باید از طریق رسانه‌ها انجام گیرد و در نشست‌های مشورتی با دهیاران در خصوص راه‌های کنترل و پیشگیری مورد بحث قرار گیرد.

او ضمن تاکید بر هماهنگی حداکثری و استفاده از ظرفیت‌ها و امکانات ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان برای پیشگیری و مقابله با این بیماری خواستار همکاری ادارات محیط زیست، نیروی انتظامی، جهاد کشاورزی، بهداشت در خصوص گشت زنی، توقف محموله‌های طیور و کود مرغ فاقد مجوز در پاسگاه‌ها و ایست و بازرسی و ارجاع به مبادی قانونی، ساماندهی و مدیریت حمل و نقل کود مرغی که عامل مهمی در انتقال بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان می‌باشد، شد.

در ادامه کارشناس طیور اداره شهرستان گزارش کاملی از وضعیت طیور شهرستان ارائه کرد.

دکتر همدانی گفت: هم اکنون تعداد ۸۱ واحد مرغ گوشتی، ۴ واحد پرورش بوقلمون، ۷ واحد مرغ تخمگذار تجاری، ۳ واحد مرغ مادر گوشتی، یک واحد اجداد تخمگذار، یک واحد اجداد گوشتی و یک واحد جوجه کشی در شهرستان بهار وجود دارد.

احمد همدانی گفت: از ابتدای سال تا کنون جوجه ریزی تعداد ۳ میلیون و ۸۰ هزار قطعه مرغ گوشتی، ۴۳ هزار قطعه بوقلمون، ۱۸۹ هزار قطعه مرغ تخمگذار تجاری، ۲۳ هزار قطعه مادر گوشتی، ۳ هزار قطعه اجداد تخمگذار و ۲۵ هزار قطعه اجداد گوشتی در شهرستان انجام شده است.

در پایان اعضا به بحث و تبادل نظر در خصوص چالش‌های موجود از جمله ساماندهی کود مرغی و راهکار‌های حل این مشکل پرداختند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.