مشاور وزیر و رئیس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو گفت: دغدغه اصلی وزارت نیرو، دسترسی مناطق محروم کشور به ویژه سیستان و بلوچستان به شبکه آب سالم و بهداشتی است.

میثم جعفرزاده  در جریان بازدید از طرح‌های آبرسانی جنوب سیستان و بلوچستان و سفر به چابهار و دشتیاری اظهار کرد: وزارت نیرو در حال آبرسانی به ۵۸ روستای بخش مرکزی چابهار است و این طرح از مهمترین طرح‌های آبرسانی این شهرستان است که تسریع در تکمیل آن در اولویت قرار دارد.

وی روند اجرای شبکه آب آشامیدنی ۵۸ روستای بخش مرکزی شهرستان چابهار را بررسی و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت اجرایی این طرح قرار گرفت.

مشاور وزیر و رئیس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو گفت: با بهره‌برداری از طرح خط انتقال آب لاتیدان به د‍َمبِدف به ترتیب تمامی روستاها آبدار خواهند شد.

وی با بیان اینکه، وزیر نیرو به صورت ویژه‌ دغدغه مشکلات آب استان سیستان و بلوچستان را دارد، افزود: بابت سال‌هایی که طرح‌های آبرسانی به دلایل مختلف به ثمر نرسیده، شرمنده مردم هستیم.

شروع عملیات آبرسانی به هفت روستای نوار مرزی دشتیاری تا پایان مهرماه

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان نیز از شروع عملیات اجرای شبکه آبرسانی به هفت روستای مجموعه "روهگام‌ها" در شهرستان دشتیاری تا پایان ماه جاری خبر داد.

"علیرضا قاسمی" بیان کرد: آب آشامیدنی این روستاها به صورت سقایی از طریق تانکر سیار تأمین می‌شود، از این رو، آبرسانی پایدار به ساکنان مجموعه روهگام‌ها یکی از مهمترین اقدامات در راستای محرومیت‌زدایی و ایجاد زیرساخت‌های آبرسانی است.

وی با بیان اینکه، با استفاده از ظرفیت گروه جهادی شهید فیاض‌بخش اجرای شبکه توزیع آب روستاها آغاز می‌شود، افزود: در راستای اجرای این طرح، ۵۰ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع با تامین آب از خط انتقال پایین دست سد پیشین انجام خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، با اشاره به زمان‌بندی اجرای این طرح نیز گفت: در صورت تخصیص اعتبار لازم، این پروژه در یک سال آینده تکمیل خواهد شد.

بازدید رییس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو از پروژه در دست ساخت مخزن ذخیره آب نگور دشتیاری

مشاور وزیر و رئیس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو در ادامه برنامه‌های بازدید خود از طرح‌های آبرسانی، روند ساخت مخزن ذخیره آب آشامیدنی سه‌راهی نگور در شهرستان دشتیاری را بررسی و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت اجرایی طرح قرار گرفت.

گفتنی است؛ این مخزن به حجم پنج هزار مترمکعب و به منظور پایداری و ذخیره آب برای بیش از ۲۵ روستا و شهر نگور در دست ساخت است.

مدیرعامل آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان تصریح کرد: پیشرفت فیزیکی این پروژه که یک ماه از شروع عملیات اجرایی آن می‌گذرد ۲۰ درصد است.

وی افزود: در حال حاضر، چهار باب مخزن ذخیره آب به حجم کلی ۲۰ هزار مترمکعب، برای روستاهای زیرمجموعه سد پیشین در دست ساخت است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.