معاون عمرانی استاندار کرمان گفت: استحکام بیش از ۶۰ درصد منازل روستایی در برابر حوادث غیر مترقبه از جمله خدمات نظام جمهوری اسلامی در مناطق محروم است.

سیدمصطفی آیت‌اللهی موسوی در شورای اداری استان کرمان با تبریک روز ملی روستا و عشایر و هفته نیروی انتظامی گفت: جهاد سازندگی در اویل پیروزی انقلاب اسلامی با شعار رسیدگی به مردم محروم و دور افتاده شکل گرفت و خدمات مناسبی به عشایر مناطق دور افتاده و دانشگاه‌ها ارائه شد و این خدمات تاکنون در همین راستا در حال انجام است. 

وی با بیان اینکه مقایسه آماری از خدمات دولت، عظمت کار‌های صورت گرفته را نشان خواهد داد، افزود: از ابتدای پیروزی انقلاب در مراکز بهداشتی رشد ۳۵۰ درصدی را در حوزه مناطق محروم استان کرمان داشته‌ایم، در حوزه مراکز بهداشتی روستا‌های بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۵۰ درصد رشد را داریم. 

موسوی تصریح کرد: همچنین پوشش برق در روستا‌های بالای ۲۰ خانوار بیش از ۹۷ درصد بوده و بیش از ۶۰ درصد روستا‌ها نیز گازرسانی انجام شده است. 

معاون عمرانی استاندار کرمان، تراکم راه‌های آسفالتی روستا‌ها را خدمت بزرگ دانست و عنوان کرد: نسبت راه‌های آسفالتی به کل راه‌های مناطق محروم و هدف ما، ۶۶۰۰ درصد رشد داشته و این نشان دهنده همت نظام و کار‌های انجام شده است. 

موسوی برخورداری بیش از ۹۵ درصد روستا‌های بالای بیست خانوار از طرح هادی روستایی را از خدمات دیگر نظام دانست و گفت: تقریبا عمده روستا‌هایی که مسائل و حوادث طبیعی داشته‌اند طرح هادی روستایی بالای بیست خانوار تهیه شده و در مرحله اجرای طرح است.

وی افزود: استحکام بیش از ۶۰ درصد منازل روستایی در برابر حوادث غیر مترقبه از جمله خدمات دیگر نظام در مناطق محروم روستایی و عشایری است. 

موسوی در خصوص حوزه ورزش نیز گفت: زمین‌های ورزشی در نقاط مختلف روستا به همت مجموعه تربیت بدنی و دهیاری‌ها افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان همچنین نرخ رشد دانش‌آموزی روستایی را ۷۳۳ درصد و نرخ رشد بهره مندی از آب شرب سالم را ۱۱۲۵ درصد دانست و افزود: نکته حائز اهمیت طرح‌هایی که در این دولت مدنظر بوده آبرسانی به روستاهاست و روستا‌های دارای آب سالم از اول انقلاب تا به الان ۳ هزار و ۲۶۶ درصد رشد داشتند و از جمله طرح‌هایی است که در دولت سیزدهم به طور خاص مدنظر و در حال انجام است. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان، طرح تکام را از دیگر طرح‌های در حال اجرای دولت سیزهم دانست و تصریح کرد: به علت مهاجرت روستاییان این طرح مطرح شد و ویژگی اصلی آن، مردم پایه بودن و مشارکت تمام دستگاه‌های اجرایی است. 

موسوی گفت: تکام طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در روستاهاست که با هدف ایجاد مهاجرت معکوس از شهر‌ها به روستا‌ها انجام می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.