معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور با بیان اینکه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی باید مطالبه‌گر بهبود فضای کسب و کار باشد، گفت: این شورا باید فرآیند سرمایه‌گذاری را تسهیل کند و همچنین ایستگاه‌های زائد بر سر راه صدور مجوز‌های کسب و کار را کاهش دهد.

محسن کوشش‌تبار عصر امروز در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی به میزبانی اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه نسبت به ظرفیت‌های موجود در این استان از سالیان دور آشنایی داشتم، اظهار کرد: باید در حوزه‌های مختلف برای افزایش بهره‌وری و شناسایی استعداد‌ها به‌صورت نرم‌افزاری ورود داشته باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور در خصوص برگزاری جشنواره‌های برداشت محصولات کشاورزی، توضیح داد: ایرانیان از دیرباز به شکرانه برداشت محصولات کشاورزی جشنواره برپا می‌کردند، امروز در چهارمحال و بختیاری نیز شاهد برگزاری اولین جشنواره بادام بودیم.

وی با تاکید بر اینکه توسعه زنجیره‌های ارزش محصولات کشاورزی، امروز به ادبیات حاکم در استان‌ها تبدیل شده است، گفت: در سفر به استان‌ها در تلاشیم مشکلات و مطالبات را بشنویم و سپس برای رفع آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم.


بیشتر بخوانید


کوشش‌تباربا بیان اینکه مدیران اقتصادی ماموریت سنگینی بر دوش دارند، خاطرنشان کرد: باید اعتماد بخش خصوصی به بخش دولتی جلب شود و شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در راس این اعتمادسازی قرار دارد، جلسات این شورا بسیار حائز اهمیت است و مدیران دولتی باید به این شورا توجه ویژه داشته باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور افزود: شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در استان‌ها می‌تواند مسائل و مشکلات بخش خصوصی را به شورای گفت‌وگوی ملی منتقل کند، مصوبات شورای گفت‌وگوی ملی در هیات دولت مطرح می‌شود و در صورت تصویب به قانون تبدیل خواهد شد و قطعا لازم‌الاجرا است، بنابراین باید از ظرفیت این شورا در استان‌ها به نحو احسن استفاده و مشکلات را به سطح کلان منعکس کرد.

وی بیان کرد: امروز شاهدیم که در برخی حوزه‌های مدیریتی با کمبود نیروی توانمند برای جایگزینی با مدیران باسابقه مواجه هستیم، باید کادرسازی و تربیت نیروی انسانی توانمند در اولویت قرار بگیرد.

کوشش‌تبار با بیان اینکه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی باید مطالبه‌گر بهبود فضای کسب و کار باشد، تصریح کرد: این شورا باید فرآیند سرمایه‌گذاری را تسهیل کند و همچنین ایستگاه‌های زائد بر سر راه صدور مجوز‌های کسب و کار را کاهش دهد، زمان صدور مجوز از ثبت شرکت تا بهره‌برداری باید به حداقل برسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور با اشاره به اینکه زنجیره‌های ارزش ۳۱ استان کشور آماده شده است، گفت: باید تلاش کنیم تا مشکلات حوزه سرمایه‌گذاری کاهش پیدا کند.

وی با بیان اینکه ۴۱۳ بنگاه راکد و بلاتکلیف در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، یادآور شد: باید این واحد‌ها در اسرع وقت تعیین تکلیف و به چرخه تولید برگردد، هیچ واحدی نباید تحت تملک بانک‌ها باقی بماند، در کوتاه‌ترین زمان واحد‌های تحت تملک بانک‌ها تعیین تکلیف شوند، می‌توان از ظرفیت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و همچنین شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در این راستا استفاده کرد، استاندار با حضور خود در این جلسات راهگشا باشد.

کوشش‌تبار با تاکید بر اینکه باید ضریب امنیت سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری بالا برود، عنوان کرد: سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه‌های مختلف به‌ویژه گردشگری در این استان می‌تواند بسیار سودمند و درآمدزا باشد، باید شاهد بهبود فضای کسب و کار در این استان باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور تاکید کرد: اولویت پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ و اعتبارات طرح‌های سرمایه‌ای با واحد‌های تکمیل زنجیره ارزش است، زنجیره بادام می‌تواند اشتغال خوبی را در این استان ایجاد کند، دولت باید همراه بخش خصوصی باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید در چهارمحال و بختیاری برنامه‌ریزی‌ها به‌گونه‌ای باشد که دانشجویان متقاضی تحصیل در رشته‌های کشاورزی باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.