؛میثم قدمی گفت: از آنجا که حمل بار اضافی موجب کاهش ایمنی سفر میشود و کنترل وسیله نقلیه را سختتر و احتمال بروز تصادفهای رانندگی را بیشتر میکند و آسیب جدی به راهها و ابنیه فنی میرساند، طرح شناسایی و برخورد با متخلفین اضافهبار از ابتدای سال با جدیت بیشتری در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه طرح مذکور در قالب گشتهای مشترک با همکاری پلیس راه استان و انجمنهای صنفی شرکتهای حمل و نقل کالا، در کلیه محورها به خصوص در محورهای پرتردد اجرا میشود، افزود: در ۶ ماهه نخست سال جاری براساس اعلام گشتهای کنترلی، ۶۹۴ مورد پرونده تخلف برای رسیدگی به کمیسیونهای مربوطه ارجاع داده شد که با متخلفان برابر ضوابط برخورد میشود.
قدمی توضیح داد: باتوجه به آمار ارائه شده؛ اضافه تناژ شناسایی شده در این بازه زمانی دو هزار و ۵۵۴ تن بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۱ درصد افزایش داشته است که نشان میدهد گشتهای کنترل و نظارت با قوت بیشتری در این حوزه فعالیت دارند.
این مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به سهم زیاد وسایل نقلیه باری در ترددهای روزانه استان، به منظور تشدید نظارتها در محورهای مهم استان ضمن نظارت و کنترل توسط باسکولهای ثابت و سیار، اقداماتی مثل توقیف وسیله نقلیه به جهت جلوگیری از تکرار تخلف و خسارت به سرمایه ملی با همکاری پلیسراه در دست اجرا است.
لازم به ذکر است حمل میزان بار بر اساس مندرجات کارت ناوگان تعیین میشود و حمل بیش از ظرفیت تعیینشده اضافه تناژ محسوب میشود.