معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: پارسال بیش از ۱۰ هزار مورد حیوان گزیدگی در نقاط مختلف خوزستان اتفاق افتاد.  

 مهرداد شریفی در حاشیه بازدید از واحد درمان پیشگیری هاری بیمارستان رازی اهواز و دیدار با کارکنان این بخش گفت: پارسال حدود ۱۰ هزار مورد حیوان گزیدگی در شهرستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اهواز رخ داد.

او افزود: در این موارد با ارائه خدمات شبانه روزی در ۲۵ واحد درمان  پیشگیری هاری و انجام کار‌های مدیریت مواجهه با حیوان گزیدگی و پیشگیری پس از مواجهه شامل؛ شست و شوی محل زخم موارد حیوان گزیده، ۴ نوبت واکسیناسیون هاری، سرم تراپی هاری، واکسیناسیون کزاز و پیگیری مستمر موارد تا تکمیل واکسیناسیون، از ابتلا و مرگ حتمی تعداد زیادی از افرادی که توسط حیوانات هار گزیده شده بودند، پیشگیری شد.

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز  می‌گوید: روز جهانی هاری فرصتی برای آموزش و افزایش آگاهی همه افراد جامعه در مورد بیماری هاری، پیشگیری حیوان گزیدگی و کنترل و حذف این بیماری در جوامع بشری است.

لویی پاستور دانشمند فرانسوی برای اولین بار واکسن هاری را ساخته و به جامعه بشریت اهدا کرد، به همین مناسبت برای بزرگداشت خدمات این دانشمند برجسته، از سال ۲۰۰۷ میلادی سالروز فوت وی به عنوان روز جهانی هاری نامگذاری شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار