چندی پیش گفتوگویی از روحالله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در برنامه «بیواسطه» در فضای مجازی پخش شد که مربوط به مهندسی معکوس خودروهای برقی تسلا در ایران بود.
او صبح امروز چهارشنبه ۱۲ مرداد در حیاط دولت، توضیحات دقیقتری در خصوص این فرایند داد و گفت: از سال ۹۷ این خودروها وارد کشور شدند و از همان سال روند مهندسی معکوس آنها آغاز شد.
دهقانی تصریح کرد: روی خودروی برقی تارا که سامانههای آن بر مبنای طراحی ایرانی است، حدود ۵ سال است که کار میشود و توانایی پیمایش ۴۰۰ کیلومتر را دارد و امیدواریم بتوانیم پلتفرهمهای برقی را روی خودروهای دیگر نیز پیاده کنیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تأکید کرد: کپی کردن یک محصول اشکال دارد، اما موضوع مهندسی معکوس یکی از اصول و روشهای مهندسی خودرو و همه سیستمهای دیگر در دنیاست. مهندسی معکوس بسیار طبیعی و جزء حقوق شناختهشده است.
منبع: فارس
پهپاد، ناو، قایق تندرو،موشک، ماهواره و ... تولید ملی برخی قطعاتش از خارج میاد
خب ما هم حق داریم قرار نیس مسیر رفته اونها در علم و ما چندین سال تجربه کنیم
لطفا ب همچین جوانانی اهمیت بدین
فقط چشم و دل تون به رتبه برترهای کنکور نسپارین که خروجی شون فقط فارغ التحصیلان افسرده و تن پروری هس که فقط دوس دارن دوباره با پول والدین کلاسهای کنکور برن و برای بالا بردن سرعت تست زنی مثلا با هدف ادامه تحصیل
کل مسولین گشور جمع بشن انگشت ماسک هم نمی شن جالب نیست ؟
دوم اینکه مرد باش خودت هم یه چیزی بساز امسال تو فقط مصرف کننده باقی میمانند