سرهنگ احسان مومنی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان از تخلف استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی و بروز تصادفات جبران ناپذیر خبر داد و اظهار كرد: داستان استفاده از تلفن همراه با بقیه موضوعات فرق می کند و متفاوت است چرا که وقتی از این وسیله استفاده می کنید دست شما در حال شماره گیری است و با چشم آنرا دنبال می کنید و با گوش در حال شنیدن هستید و نیمی از اندام بدن شما درگیر تلفن همراه شده است .
وی افزود : وقتی راننده ای در حین رانندگی از تلفن همراه استفاده می کند عملا عدم توجه به جلو پیدا می کند و اصلا توجهی به جلو ندارد که بخواهد از آن برای رانندگی استفاده نماید چرا که نیمی از اعضای بن شما درگیر استفاده از تلفن همراه می باشد .
سرهنگ مومنی گفت : وقتی وسیله نقلیه مجبور به ترمز مقابل شما می شود و یا عابر پیاده ای از مقابل شما رد می شود عملا شما آنرا نمی بینید یا اینکه دیر ترمز کرده و با آنها برخورد می کنید و یا اینکه یک موتورسوار تغییر مسیر ناگهانی می دهد و راننده سر در گوشی خود دارد و او را نمی بیند و به شدت با وی برخورد و تصادف می کند و همه این موارد به خاطر این است که ذهن شما درگیر تلفن همراه است.
سرهنگ مومنی گفت : بستن کمربند ایمنی در شهر تهران نهادینه شده است و واقعا به صورت یک فرهنگ درآمده است . ولی موضوع نبستن کمربند ایمنی توسط برخی از رانندگان و سرنشینان همچنان دغدغه پلیس است.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت : هفته قبل در شهر تهران سه تصادف منجر به فوت داشتیم که نبستن کمربند باعث شد که جان خود را از دست بدهند .
سرهنگ مومنی افزود :خودرویی در بزرگراه خرازی با گاردیل برخورد می کند و سرنشین این خودرو که کمربند خود را نبسته بوده در حین واژگونی به بیرون از ماشین پرتاب می شود و در اثر ضربه مغزی جان خودرا از دست می دهد در حالیکه راننده کمربند خود را بسته بوده و زنده می ماند .
وی گفت : کمربند ایمنی همانند کلاه ایمنی برای ما اهمیت دارد و دغدغه پلیس است . نبستن کمربند ایمنی و عدم استفاده از کلاه ایمنی علت حوادث و تصادفات نیستند ولی حوادث را تشدید می کنند .
وی افزود : اگر راکب موتورسیکلت از کلاه ایمنی استاندارد و راننده وسرنشین از کمربند ایمنی استفاده نمایند مسلما از شدت حوادث کاسته و در برخی موارد حتی از فوت این عزیزان جلوگیری می گردد.