معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت:جوجه ریزی در مرغداری های این استان نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۵ درصد افزایش یافت.

رضا بهنام پور گفت:  چهار میلیون و ۴۵۷ هزار و ۳۹۲ قطعه جوجه در ۱۲۵ مرغداری‌های گوشتی این استان امسال انجام شد.
 
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: این در حالی است که مدت مشابه سال گذشته سه میلیون و ۸۶۵ هزارو ۹۷۰ قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های گوشتی استان انجام شد.
 
بهنام پور ادامه داد: با این میزان جوجه ریزی امسال بیش از هشت هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید وارد بازار مصرف شد و هم اکنون هیچ مشکلی برای تأمین گوشت مرغ و مواد پروتئینی در این استان وجود ندارد.
 
وی اضافه کرد: ۱۵ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ سال گذشته در این استان تولید و روانه بازار مصرف شد.
 
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۱۵۳ واحد مرغداری گوشتی در استان به ظرفیت هر دوره ۲ میلیون و ۷۹۴ هزارو ۵۰۰ قطعه وجود دارد.
 
وی ادامه داد: از این تعداد واحد مرغداری بیش از ۱۲۵ مورد فعال و ۹ مورد راکد و غیر قابل احیاء است.
 
بهنام پور تصریح کرد: ۱۹ واحد مرغداری کهگیلویه و بویراحمد بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانک‌ها غیرفعال بوده که قابل احیاء هستند.
 
بهنام پور ابراز داد: این تعداد مرغداری‌های غیر فعال ظرفیت ۳۵۰ هزار قطعه در هر دوره پرورش را دارد.
 
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیگیری در زمینه فعال نمودن واحد‌های راکد مرغداری این استان که قابلیت احیاء دارند در دستور کار است.
 
وی تعهد جوجه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد در مرداد و شهریور امسال را یک میلیون و ۷۰۴ هزار قطعه اعلام کرد و گفت: در این مدت یک میلیون و ۷۱۸ هزارو ۴۰۰ قطعه جوجه ریزی در استان انجام شد.
 
سالیانه همچنین ۹۶هزار تن شیر و ۱۶ هزار تن گوشت قرمز در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید می‌شود که سهم عشایر در این میزان تولید ۳۵هزار تن شیر و هشت هزار تن گوشت قرمز است.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.