سه رکورد اول طولانی‌ترین مدت زمان حضور در فضا، دو فضانورد روسی و یک فضانورد آمریکایی هستند.

فرانک روبیو فضانورد ناسا هفته اخیر با ۳۷۱ روز حضور در مدار، رکورد جدیدی را در آمریکا برای طولانی‌ترین پرواز فضایی مداوم به نام خود ثبت کرد.

 روبیو ۵۹۳۶ بار به دور سیاره ما چرخیده و معادل ۳۲۸ سفر به ماه در فضا حضور داشته است، اما چه کسی رکوردار طولانی‌ترین مدت اقامت در فضاست؟

بر اساس آنچه روزنامه انگلیسی «دیلی میل» گزارش داده است، رکورد آمریکایی که توسط روبیو ثبت شده است، در واقع سومین زمان طولانی مدتی است که یک انسان تا به حال در فضا سپری کرده است و دو فضانورد روسی رتبه‌های نخست را به خود اختصاص داده اند.

شاید رکورد طولانی‌ترین پرواز مداوم فضایی همچنان در اختیار والری پولیاکوف باشد که بین ۸ ژانویه ۱۹۹۴ تا ۲۲ مارس ۱۹۹۵ در ایستگاه فضایی میر حضور داشته است.

زمانی که پولیاکوف پس از ۴۳۷ روز و ۱۷ ساعت و ۳۸ دقیقه به زمین بازگشت، نزدیک به ۱۸۷ میلیون مایل را پیموده و ۷۰۷۵ بار دور زمین چرخیده بود.

پولیاکوف در ۲۴ آوریل ۱۹۴۲ در شهر تولا در قلب روسیه در ۱۱۰ مایلی جنوب مسکو به دنیا آمد. نام او در اصل والری ایوانوویچ کورشونوف بود و در پانزده سالگی نام خود را تغییر داد. 

پولیاکوف مانند فرانک روبیو، یک پزشک آموزش دیده بود و در اواخر دهه ۱۹۸۰، حتی با وجود سپری کردن مدت زمان زیاد در فضا، از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض گرانش کوچک چندان متاثر نشده بود. بنابراین، در سال ۱۹۹۳، پولیاکوف داوطلب شد تا مأموریتی را برای آزمایش چگونگی تعامل بدن انسان با سفر‌های فضایی طولانی انجام دهد و از این رو آماده انجام یک سفر فرضی به مریخ شد.

 او حتی پس از فرود بر روی زمین، از خروج از کپسول خود خودداری کرد تا ثابت کند که انسان‌ها حتی پس از یک سفر طولانی مدت نیز می‌توانند روی مریخ فعالیت کنند.

منبع: الیوم‌السابع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۲ ۱۱ مهر ۱۴۰۲
ایران بیابان زیاد داره فضارا میتونه شبیه سازی کنه برا گردشگری