سرهنگ علی جعفری گفت: در همه تحولات جامعه از انقلاب اسلامی و یا رویدادهای قبل و بعد از آن، هنر و هنرمند دارای نقش مهمی است، چرا که هنرمند در جامعهای زندگی میکند و دارای نگاه ویژه و خاص و دقیق و سرشار از عواطف انسانی است.
او میگوید: یکی از ابزارهای مهم و تاثیرگذار در هنر، موسیقی است و در طول این سالها، هنرمندان و آهنگسازهای زیادی متاثر از ۸ سال دفاع مقدس به هنرنمایی پرداختند.
جعفری ادامه داد: دفاع مقدس حماسهای بزرگ بود و هنرهایی، چون سینما و تاتر و هنرهای تجسمی و از جمله موسیقی هم از این رویداد متاثر شد و هم در آن تاثیر گذار بود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند گفت: در موسیقی دفاع مقدس مسائل مهمی، چون جایگاه شهیدان، حماسهآفرینی رزمندگان و ایثارگران، اهمیت خاک و مرزهای ایران، موضوع تجاوز دشمن به خاک کشور و جور و ستم مستکبران با زبان هنر روایت شده است.
به گفته او با گذشت سالها از پایان دفاع مقدس، همچنان برخی از هنرمندان این رویدادهای مهم خود را در هنر منعکس میکنند و به روایت دفاع مقدس و معرفی شهیدان و جانفشانی رزمندگان میپردازند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند به نقش هنرمندان در عدم تحریف دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: جلوگیری از تحریف دفاع مقدس مستلزم آن است که هنرمندان صاحب اندیشه و بینش انقلابی و ارزشی با شناخت حد و مرزها و پرهیز از غلو و بزرگنماییهای خاصی که معمولا جهتدار است در این عرصه به هنرنمایی روی بیاروند و اثری فاخر برجای بگذارند.
جعفری می گوید: هنرمندان باید حقایق ارزشمند دفاع مقدس را با زبان هنر به جامعه معرفی کنند، هنرمند دارای بصیرت هیچگاه خواسته یا ناخواسته وارد جریانات خاص فرهنگی و هنری و سیاسی و اجتماعی نمیشود و از کوران حوادث روزگار خود را حفظ میکند.
او گفت: هشت سال دفاع مقدس یک میراث و گنجینه با ارزشی است که با روحیه ناب و مجاهدتها و جانفشانیها رقم خورد و هنرمند میتواند با معرفی جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت به انتقال ارزشهای اخلاقی و معنوی دوران جنگ تحمیلی بپردازد.
علی جعفری می گوید: باید در انعکاس هنر با بینش و بصیرت وارد عمل شویم و از بزرگان هنر و بزرگان جامعه و اندیشمندان چه در حوزه مذهبی و تفکر روزمره جامعه تاسی بگیریم، این بزرگان قدمهای بزرگی برمیدارند و به خوبی حرکت میکنند، چون مسیر را به درستی میشناسند.