وجیهالله پرویزی، رئیس اداره اولیاء و مربیان آموزش و پرورش استان تهران در برنامه زنده تلوزیونی تهران بیست گفت: سرویسهای پیشنهادی مدارس اطمینان بیشتری به والدین میدهند. سال گذشته بعد از بررسی وضعیت سرویس مدارس با نارضایتی عمومی در خصوص سرویس مدارس مواجه شدیم.
پرهیزی در ادامه بیان کرد: سال گذشته در خصوص نرخ سرویس مدارس انسجام و وحدت رویه به وجود نیامد و چندین بار این نرخ عوض شد. در اکثر کشورهای توسعه یافته این حوزه به مدیریت شهری واگذار میشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: شائبههایی در خصوص سود زیاد آموزش و پرورش از سرویس مدارس مطرح شد و به همین دلیل یک گروه متخصص در وزارت کشور برگزار شد تا این موضوع آسیب شناسی شود و ۱۶ شهریور آئین نامه جدید جایگزین آئین نامه سال ۸۷ شد و در آئین نامه جدید شورای عمومی حمل و نقل باید تشکیل شود.
وی در ادامه بیان کرد: در ساختار قبلی یک سامانه متعلق به آموزش و پرورش داشتیم، ولی اعلام کردیم که وزارت کشور یک سامانه طراحی کند که سامانه سپند را طراحی کرد و تمام مسائل مربوط به سرویس مدارس باید در این سامانه قرار بگیرد. تاکسیهای اینترنتی اطلاعات برخط میدهند و سازمان تاکسیرانی هم به دنبال برخط کردن اطلاعات است. سال گذشته در خصوص سرویس مدارس شرمنده مردم شدیم.
وی در ادامه بیان کرد: در شورای حمل و نقل هماهنگی استان تمام هماهنگیهای لازم را خواهیم داشت تا خدمات به بهترین نحو ارائه شود. سامانه سپند هنوز در حال به روز رسانی است و اعلام شده که اطلاعات در حال حاضر به صورت فیزیکی در مدارس نگهداری شود.
رئیس اداره اولیاء و مربیان آموزش و پرورش استان تهران گفت: شورای مرکزی انجمنهای اولیاء و مربیان را درگیر این موضوع کرده ایم. بر اساس قانون و ساختار ابلاغ شده از طرف هیات دولت، متولی اصلی بحث اجرای سرویس مدارس در پیمانکار، نرخ و نوع اجرا خود شهرداری است و آموزش و پرورش فقط در حوزه نظارت فعال است و شورای حمل و نقل استان در این خصوص تصمیم گیرنده است.