مدیر مخابرات منطقه لرستان گفت: ثبت نام و فروش تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت منازل و کسب و کارها بر بستر فیبرنوری موسوم به (FTTH) در مناطقی از شهرهای خرم آباد، بروجرد، الیگودرز، سلسله و دورود آغاز شد.

نبی اله شمسی فر اظهار کرد: در مناطقی از گلدشت، خیابان علوی، سبزه میدان تا میدان شهدا، میدان شهدا تا پل شهدا، خیابان دکتر معین تا سرچشمه، مجتمع یکهزار و ۲۰۰ واحدی ارتش واقع در بلوار جانبازان، سرچشمه تا بازارچه طیب و حاشیه مدرسه تیزهوشان خرم آباد اینترنت پرسرعت FTTH واگذار می شود.

شمسی فر ادامه داد: برای شهرستان بروجرد نیز در منطقه پنج و ۱۰ هکتاری، محلات ۸۱ هکتاری، گل مینا، کوی جانبازان و کوی فرهنگیان، مسکن مهر -خیابان ولیعصر جنوبی و خیابان فرشته جنوبی، بلوار بهشت، میدان لولو و روستاهای خشتیانک - نبی آباد - رضا آباد و در منطقه فدک،کوثر و کوی همت دورود نیز اینترنت پرسرعت FTTH قابل واگذاری است.

مدیر مخابرات منطقه لرستان با اشاره به واگذاری اینترنت پرسرعت FTTH در منطقه کوی دادگستری شهرستان سلسله و مناطق شهرک سنگ، شهرک صنعتی و شهرک برناباد الیگودرز تصریح کرد: شهروندان این مناطق می توانند جهت آگاهی از تعرفه‌های این سرویس به سایت مخابرات ایران به نشانی www.tci.ir مراجعه و جهت ثبت نام به امور مشترکین مراکز مربوطه و دفاتر پیشخوان مراجعه نمایند.

شمسی فر با بیان اینکه پروژه فیبر نوزی منازل و کسب و کارها موسوم به (FTTX) بر اساس مصوبات شورای عالی فضای مجازی و قانون بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ ابلاغ شده است، افزود: سهم ۸۰ درصدی لرستان در این طرح معادل ۲۸۰ هزار مشترک و کاربر شهری است که باید تا پایان سال ۱۴۰۳ محقق شود، به همین منظور شرکت " آسیاتک" به عنوان مجری طرح در لرستان انتخاب و مذاکرات مستمر با شهرداری ها به منظور اخذ مجوز حفاری ها آغاز شد.

وی فر در خصوص تفاوت این طرح با سرویس پرسرعت اینترنت کنونی گفت: اینترنت ADSL در پوشش کابل مسی با سرعت کمتر از ۱۶ مگابیت بر ثانیه است، اما سرعت اینترنت با بستر فیبر نوری از ۱۰۰ تا یک هزار مگابیت خواهد بود.

وی با بیان اینکه با اجرای این طرح مشکل قطعی و کندی سرعت اینترنت برطرف می شود، ادامه داد: تاکنون تنها یک بستر مخابرات برای اینترنت استفاده می شد، اما با طرح (FTTX) می توان اینترنت بر بستر فیبر نوری را از تمامی شرکت ها خریداری کرد.

شمسی فر عنوان کرد: اجرای این طرح تا درب منازل مردم کاملا رایگان است و دولت تمامی هزینه های حفاری و خرید کابل این طرح را تامین می کند به نحوی که برای دسترسی هر مشترک به اینترنت فیبر نوری خانگی یا کسب و کار، ۱۵ میلیون ریال توسط دولت پرداخت می شود.

وی در خصوص تعرفه گذاری هزینه استفاده از این خطوط، گفت: مردم تنها باید مودم اینترنت پرسرعت را خریداری کند که اپراتورها، این ابزار را با شرایط ویژه در اختیار آنها قرار می دهند و از این طرح منتفع می شوند.

وی با اشاره به صدور مجوزهای حفاری در شهرهای الشتر، ازنا، نورآباد، چگنی و ویسیان از سوی شهرداری ها افزود: در پلدختر نیز اجرای ۲۰ کیلومتر حفاری و کابل کشی فیبر نوری معابر و خیابان های سطح شهر برابر مجوز صادره آغاز شده است تا دسترسی بیش از۶ هزار و ۲۰۰ خانوار و کسب و کارهای تجاری ، مراکز آموزشی و اداری به این شبکه پر سرعت، ایمن، پایدار و با کیفیت فراهم شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.