حجتالاسلام جانعلی ظریف صیادی بیان کرد: دفاع مقدس، نام آشناترین واژه در قاموس حماسههای عزتآفرین ایران است که خاطرات دلاوریهای آن، در تاریخ شکوهمند این دیار به یادگار مانده و خواهد ماند.
وی افزود: هفته دفاع مقدس فرصت مغتنمی است تا بتوانیم فداکاری رزمندگان اسلام، حماسهها و ایثارگریهای هشت سال دفاع مقدس جوانان این مرز و بوم که با نثار خون پاکشان از تمامیت ارضی کشور دفاع کردند را به نسلهای بعدی منتقل کنیم چرا که جنگ، جز کشتار، ویرانی و از بین بردن زیرساختهای اقتصادی، چیز دیگری به یادگار نمیگذارد؛ اما در حماسه هشت سال دفاع مقدس، رزمندگان اسلام، اخلاص، ایثار، شجاعت، تواضع و شهادتطلبی را به جهانیان آموختند.
حجتالاسلام والمسلمین ظریف صیادی تصریح کرد: ایران هرگز به منظور فزونخواهی و قدرتطلبی وارد عرصه جنگ نشد، بلکه روحیه حمیت و غیرت فرزندان این آب خاک بود که به تأسی از مولا و سالارشان حضرت حسین بن علی(ع) در تحقق شعار «هیهات منّا الذله» کوشیدند تا هرگز تسلیم ننگ و ذلّت و زبونی نشوند و از کیان و حیثیت اعتقادی خود دفاع کنند.
وی تاکید کرد: یکی از ثمرات بزرگ دفاع مقدس، فرهنگسازی است، در دفاع مقدس جوانان و رزمندگان اسلام با از خودگذشتیها و ایثارگریهای خود، آیین و مرامی را بنیان نهادند که ایثار و شهادت به عنوان فرهنگی ارزشی و ارزشی فرهنگی همه جریانها و مسائل دیگر را تحتالشعاع قرار دادهاست.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی زابل افزود: دفاع مقدس احیا کننده خودباوری مردمی بود که آنان بار دیگر با اعتماد به نفس، تار و پود اسارت وابستگی را گسستند و با تلاش و همت حرکت قطار پیشرفت و توسعه ایران اسلامی را به واسطه نهضت تولید علم شدت بخشیدند و قلههای رفیع علم و دانش را فتح نموده تا شاهد عزّت و عظمت کشورشان باشند.
وی ادامه داد: بیتردید بازنشر رشادتها و پیامدهای ارزشمند حقیقت تنیده در مظلومیت آن حماسه جاودان، با هنر ناب روایت و روایتگری صادقانه از صحنههای بیبدیل و دستاوردهای سترگ آن مدرسه عشق و مکتب ایثار، جهاد و شهادت در این دوران جنگ پیچیدۀ رسانهای و جنگ نرم ترکیبی ـ شناختی دشمنان کینهتوز و عنود انقلاباسلامی؛ سبک زندگی اسلامی و فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی را ترویج داده و نسلهای آتی را بیمه خواهدنمود.