اصغرستایی مختاری در دیدار بامدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب استان با اشاره به اهمیت جایگاه فرهنگ و هنر در جامعه، گفت: ساختن جامعه فرهنگی و عاری از جرم و آسیبهای اجتماعی نیازمند رشد کارهای فرهنگی و هنری و پرداختن به مسائل اجتماعی در جهت کاهش و پیشگیری ازوقوع جرم است و مستلزم همرامی تمامی ارگانهای فرهنگی است.
وی از همکاری دستگاه قضایی با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی که باعث جهت دهی و بهبود کیفیت برنامههای فرهنگی و هنری در پیشگیری از وقوع جرم است ابراز امیدواری کرد.
ستایی مختاری با یادآوری همکاری خوب و مؤثر دادگستری با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در برگزاری اولین جشنواره تاتر خیابانی کاهش آسیبهای اجتماعی، تداوم این همکاری را خواستار شد.
وی همچنین با اشاره به تدوین تفاهم نامه که بین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب استان برای همکاری فی ما بین و ایجاد کارگروههای مشترک در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی و پیشگیری ازوقوع جرم منعقد شد، خواستار استفاده از ظرفیت فرهنگ و هنر در جهت رشد وتعالی فرهنگ اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در شهرستان شد.
ستایی مختاری با اشاره به وجود آسیبهای اجتماعی که متاسفانه ریشه بسیاری از جرایم هستند بر لزوم بکارگیری از دو ابزار فرهنگ و هنر در کاهش معضلات پیش روی جامعه تاکید کرد و افزود: باید بیش از این در زمینه آسیبهای اجتماعی طلاق، اعتیاد، فضای مجازی، زنان سرپرست خانوار، کودکان کار واستفاده از سلاح در مراسمات شادی و حمل ونگهداری سلاح. با زبان هنر گام برداریم، زیرا تعلل در این موضوع جبران ناپذیر است.
رئیس شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان از همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب و اداره کل بهزیستی استان و دیگر مجموعههای ذیربط در استقبال از برنامههای فرهنگی و هنری تقدیر کرد و گفت: باید با همدلی و هم افزایی در این مسیر برنامه ریزی کنیم، زیرا تجربه همکاری و همدلی در برگزاری اولین جشنواره تئاتر خیابانی کاهش آسیبهای اجتماعی، اسقبال و رضایت مردم و هنرمندان را در پیش داشت؛ و قطعا استمرار این گونه کارها در جهت رشد فرهنگی و پیشگیری ازوقوع جرم تاثیر بسزایی دارد.
سید احمدحسینی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب استان نیز با اعلام خشنودی از برگزاری این نشست، عنوان کرد: با توجه به جمعیت، کثیر جنوب استان و نیاز به زیر ساختهای بیشتری در زمینه فرهنگ و هنر است.
وی همچنین به نقش کانونهای مساجد در توسعه فرهنگی شهر و با تاکید بر اینکه ۵۱۰ کانون مساجد داریم، گفت: با ساماندهی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد و از طریق مردم بصورت محله محو ر میتوانیم در حوزه آسیبهای اجتماعی عملکرد خوبی داشته باشیم چرا که هرجا فعالیتها به مردم واگذار میشود میتوان از این پتانسیل به نحو مطلوب در هدایت فرهنگی جامعه استفاده نمود.
در ادامه جلسه، نکاتی در خصوص بر گزاری دومین جشنواره تئاتر خیابانی کاهش آسیبهای اجتماعی به شکل منطقهای در شش ماهه دوم امسال و چگونگی همکاری دستگاههای فرهنگی و فرصتهای موجود بیان شد.
در پایان سید احمد حسینی با اشاره به درخواست تداوم جشنواره تئاتر خیابانی گفت: در سفر به تهران این مهم را پیگیری میکنم و رایزنیهای لازم برای برگزاری هرچه باشکوهتر جشنواره انجام میشود.