قانون سقف بودجه که در این فصل در فوتبال باشگاهی اعمال شد نقش مهمی در کنترل دستمزد‌های فوتبالیست‌ها داشت.

قانون سقف بودجه باشگاه‌ها که در این فصل برای نخستین مرتبه در فوتبال باشگاهی وضع و اجرا شد با استقبال اکثریت قریب به اتفاق باشگاه‌ها مواجه شد، زیرا عامل مهمی در کنترل دستمزد بازیکنان بود و مانع افزایش بی رویه دستمزد‌ها شد.

هرچند دو سه باشگاهی بودند که تلاش کردند قانون سقف بودجه را به شکلی دور زدند که باعث مشکلات و حواشی در لیگ برتر شد.

برخی باشگاه‌ها که این قانون را رعایت نکردند به ارکان قضایی فدراسیون فوتبال ارجاع داده شدند.

امروز، اما یکی دو ملی پوش ما مثل مرتضی پورعلی گنجی و روزبه چشمی در گفتگو با برنامه ورزش و مردم صراحتا اعلام کردند با وجود اینکه سال هاست در تیم ملی حضور دارند و در رقابت‌های بین‌المللی معتبری، چون جام جهانی حضور داشته اند حداکثر ۱۵ میلیارد تومان قرارداد امضا کرده که هنوز بخش زیادی از آن هم دریافت نکرده و جز مطالباتشان است.

اما به نظر می‌رسد که برخی فوتبالیست‌های معمولی بدون داشتن سابقه ملی قرارداد‌های ۸۰ یا ۱۰۰ میلیارد تومانی امضا کرده اند!

متاسفانه برخی مدیران باشگاه‌ها نیز از این دستمزد‌های غیرمعقول حمایت می‌کنند! در حالی که برای دستمزد‌های فوتبالیست‌ها نیز باید شاخص‌های فنی داشته باشیم تا دستمزد‌های ملی پوشان از بازیکنان غیرملی بیشتر و منطبق بر واقعیت باشد نه اینکه بیت المال را بخاطر برخی افراد خیلی راحت هدر بدهیم.

در این باره مسئولان فوتبال کشورمان به درستی پای اجرای این قانون ایستاده اند تا ضمن اینکه فوتبالیست‌ها به دستمزدی که حق آن‌ها است برسند از افزایش بی رویه و غیرمعقول و هدر رفت بیت المال هم جلوگیری شود.

کاش همه باشگاه‌ها و مدیران عامل به این قانون به چشم فرصتی برای کنترل قیمت‌ها نگاه کنند تا بیت المال را صرف زیرساخت‌های بهتری، چون تهیه زمین چمن مناسب و آبرومند کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۱ ۰۱ مهر ۱۴۰۲
حقشان چه حقی چرا یک فوتبالیست باید 15 میلیارد پول بگیرد مگر چه کار می کند اگر واقعی بازی بلد است برود لژیونر شود مگر نه کسی اجازه ندارد پول مردم را به فوتبال بدهد معلم ها ، نظامیان که سخت ترین شغل را دارند چقدر می گیرند؟
آخرین اخبار