مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری لرستان گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از بانوان این استان برای دریافت تسهیلات مشاغل خانگی به بانک‌های عامل استان معرفی شده، اما هنوز تعدادی از این افراد موفق به دریافت تسهیلات تبصره ۱۶ نشده اند.

"فریبا، ولی پور عالم" با اشاره به رایزنی‌های صورت گرفته با معاون اقتصادی استاندار لرستان برای رفع این مشکل، اظهار کرد: با رایزنی‌های انجام شده مقرر شد که از اعتبارات امسال که تا پایان شهریور و اوایل مهر توزیع می‌شود، دوباره تامین اعتبار لازم صورت گیرد تا بانوانی که به بانک معرفی شده اند، بتوانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

وی افزود: پارسال سهم لرستان در طرح حمایت از مشاغل خانگی، ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار بود که تا آخر تیرماه امسال، مقدار ۳۳ درصد از این مبلغ به بانوانی که ثبت نام خود را کامل کرده و به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت تشکیل پرونده، معرفی به بانک و دریافت تسهیلات معرفی شده بودند، پرداخت شد.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری لرستان با بیان اینکه معیار پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ در کشور، ۳۰ درصد بوده است، عنوان کرد: به دلیل اینکه پایان تیرماه، آخرین مهلت پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ بود، تعدادی از این متقاضیان که تشکیل پرونده داده و جهت دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل هم معرفی شده بودند، بلاتکلیف ماندند.

ولی پور عالم افزود: همچنین امور بانوان استانداری به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای بانوان اقدام به ثبت نام از آن‌ها در پنج رشته گلیم بافی، چلنگری، چرم دوزی، فرش بافی و خیاطی نموده و هیچ قید و شرطی هم برای داشتن یا نداشتن سرپرست برای آموزش وجود ندارد.

وی تصریح کرد: این آمادگی وجود دارد که بانوان متقاضی یادگیری حرفه‌های صنایع دستی، به صورت رایگان تحت آموزش قرار گیرند، ضمن اینکه تا ۲ سال هم پایداری شغل این افراد تضمین می‌شود.

مدیرکل بانوان و امور خانواده استانداری لرستان با اشاره به استقبال بالای بانوان لرستان از حرفه چرم دوزی، ادامه داد: این حرفه در کمتر از ۱۰ روز از شروع ثبت نام، تعداد ۱۷۰ نفر متقاضی یادگیری داشت که تقریبا بی سابقه بود.

ولی پور عالم با اشاره به افتتاح اولین کارگاه چرم دوزی استان در شهرستان دورود، عنوان کرد: در حال حاضر این ظرفیت وجود دارد که تا سقف پنج هزار نفر از بانوان لرستان در این رشته تحت آموزش رایگان و پایداری شغل به مدت ۲ سال قرار گیرند.

وی افزود: محصولات تولیدی این بانوان در بازار‌های استان متقاضی خود را دارد و هیچ نگرانی درخصوص فروش این محصولات نیز وجود ندارد.

ولی پور عالم با اشاره به اینکه همچنین مبلغ ۱۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات برای حمایت‌های فوری و ضروری از مشاغل خانگی در لرستان نظر گرفته شده است، تصریح کرد: رقم این تسهیلات از ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون ریال متغیر است و به بانوان متقاضیای پرداخت می‌شود که در ادامه فعالیت با مشکل مالی مواجه شده اند تا بتوانند مجددا به چرخه تولید بازگردند.

 

برچسب ها: اشتغال ، تسهیلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.