حسن عباسزاده گفت: به طور کلی هماکنون بیش از ۹۲ میلیون تن ظرفیت در صنعت پتروشیمی نصب شده است.
او گفت: مجموع تولید محصولهای پتروشیمی در سال گذشته ۷۰ میلیون تن بود به طوری پارسال توانستیم ۱۶ میلیارد دلار محصول پتروشیمی صادر کنیم.
او گفت: در صورتی که بتوانیم زنجیره ارزش را در صنعت پتروشیمی تکمیل کنیم، قابلیتهای صادراتی ما در این بخش نیز به مقدار قابلتوجهی افزایش مییابد.
مدیر برنامهریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: هماکنون ۹ میلیون تن پلیمر در کشور تولید میشود و براساس برنامه هفتم توسعه ظرفیت تولید پلیمر به ۱۹ میلیون تن افزایش خواهد یافت.
عباسزاده گفت: سند توسعه زنجیره صنعت پتروشیمی تدوین شده و ۲۰ بسته سرمایهگذاری برای معرفی به سرمایهگذاران طراحی شده که ارزش آنها چهار میلیارد دلار است.
او گفت: براساس برنامهریزی انجام شده طی پنج سال آینده اجرای تعدادی از این طرحها آغاز خواهد شد.
مدیر برنامهریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: در توسعه زنجیره ارزش باید همزمان به محصول و نیاز بازار توجه کنیم تا بتوانیم به سمت خودکفایی در این بخش گام برداریم.
عباسزاده با بیان اینکه بسیاری از کشورهایی که دارای فناوری هستند ترجیح میدهند مواد خام را دریافت کرده و به کالای نهایی تبدیل کنند، گفت: هماکنون در جهان نیز ایران را بهعنوان کشوری که بیشتر به صادرات محصولات خام میپردازد میشناسند، از این رو در طی سالهای اخیر، بهدلیل تشدید تحریمها، شرکتهای دانش بنیان در بخش پتروشیمی فعال شدند بهنحوی که قادر شدند زنجیره فناوری را در تولید متانول ایجاد کنند. شرکت ملی صنایع پتروشیمی نخستین واحد را با سرمایهگذاری ۶۰۰ میلیون دلاری احداث میکند.
عباس زاده با بیان اینکه اقدامهای خوبی در این دولت انجام شده تا چالش نقدینگی صنایع کم شود، گفت: فروش محصولات پتروشیمی به صورت اعتباری در پنج ماهه امسال بالغ بر ۲۸ هزار میلیارد تومان بوده است.
ندادین!!! باشه عزیزم. باشه هروقت داشتین بدین. اصلا ندین!!! دولت دست میکنه توی جیب کارگرها و کارمندهای بدبخت، از اونا میگیره.