ایزدی، مدیرکل اموال تملیکی استان تهران در نشست خبری اموال تملیکی استان تهران گفت: یکی از راهبردهای اصلی سازمان اموال تملیکی کاهش رسوب کالا در انبارهای گمرکات اموال تملیکی است.
به گفته مدیرکل اموال تملیکی استان تهران "در استان تهران سه گمرک داریم و برنامه و راهبرد اساسی ما آن است که رسوب کالا را حذف و یا کاهش ۲۰ درصدی دهیم."
او میگوید: طبق برنامه راهبردی ما تعیین تکلیف کالا به میزان ۶ هزار میلیارد تومان در تهران است که باید به آن برسیم.و طبق دستور رئیس جمهور باید چارت سازمانی و نیروی انسانی تعیین تکلیف شود.
ایزدی افزود: انبار یکی از معضلات اساسی اموال تملیکی بوده و در استان تهران بیشترین حجم کالای قاچاق را شاهد هستیم و مقصد بیشتر کالاها عمدتا تهران است. در حال حاضر ۵۵ هزار و۵۰۰ متر وسعت انبار در یکی از بخشهای ۱۰ هزار متری در انبار جنوب و ۲ هزار و۵۰۰ متر استیجاری داریم و ۲۰ انبار دو هزار متری پلمب شده داریم و به ۱۰ هکتار انبار ملکی و تجهیز شده نیاز داریم. در مجموع ۷۰ هزار متر انبار داریم که هیچ کدام ملکی ما نیست و بخشی را باید تحویل دهیم.
او گفت: در حوزه بودجه در سال ۱۴۰۱، ۷۹۸ میلیون تومان بودجه پرداختی بوده و امسال حدود ۲۵ میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان است که افزایش یافته است.
ایزدی گفت: در حوزه تعیین و تکلیف کالا در ۶ ماه ابتدای امسال در حوزه فروش، استرداد و اعاده و واگذاری و انهدام اقدامات لازم صورت گرفت.
او افزود: در حوزه فروش منقول از ابتدای سال گذشته تا ۲۷ شهریور، ۵۵۱ ردیف به ارزش ۵۰ میلیارد و ۷۱۶ میلیون تومان تومان بوده و از ابتدای امسال تا ۲۷ شهریور ۷۶۶ ردیف به ارزش ۴۱۹ میلیارد و ۶۴ میلیون تومان صورت گرفته است که از نظر تعداد اقلام ۳۹ درصد و از نظر ارزش ریالی ۷۲۷ درصد رشد نسبت به سال گذشته افزایش داشتهایم.
مدیرکل اموال تملیکی استان تهران بیان کرد: اموال غیرمنقول ۶ ماه ابتدایی سال گذشته ۲۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون و در ۶ ماه ابتدای امسال ۳۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون بوده و ۶۶ درصد رشد داشته است.
او یاد آور شد: بخش زیادی از اموال غیرمنقول در حوزه ملک بوده به طوری که ۱۶۰۰ میلیارد تومان ملک گذاشتیم و فقط ۱۰ میلیارد فروش رفته و این املاک جزو املاکی بوده که به موجب قانون مصادره و ضبط شده است.
وی اظهار کرد: کالاهای اعاده شده مربوط به کالاهایی است که اگر ظرف ۳ماه نسبت به ترخیص کالا اقدام نکنند متروکه اعلام می شود که ۹۰۱ ردیف بوده به ارزش ۳۳۳میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و امسال ۱۲۲۷ کالا به ارزش ۲هزار و ۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده که ۳۶ درصد از لحاظ تعداد و از لحاظ ارزش ۴۹۴ درصد رشد داشته است.
ایزدی بیان کرد: در حوزه استرداد کالا کالاهایی که توسط مراجع کشف و تحویل داده میشود بعضا برمیگردد که در سال گذشته ۱۱۵۲ ردیف کالا به ارزش ۲۵۵ میلیارد و۸۰۰ میلیون تومان بوده و امسال ۱۲۹۷ ردیف به ارزش ۴۰۵ میلیارد و ۸۶ میلیون تومان تومان است که ۱۲ درصد رشد ارزش اقلامی و تعداد ۵۸ درصد از لحاظ ارزش کالا رشد داشته است.
او افزود: در حوزه انهدام ۱۰۴۳ کالا بوده که ارزش ریالی آنها ۲۶میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در سال گذشته بوده و لی امسال ۱۲۳۷ردیف کالا به ارزش ۵۶میلیارد و۴۰۰ میلیون تومان که ۱۱۴درصد از لحاظ ارزش ریالی رشد داشته است.
وی توضیح داد: در تعیین و تکلیف کالا ۴هزار و۹۷۶ ردیف کالا به ارزش ۲.۹۳۵ میلیارد تومان که ۳۱۶درصد از لحاظ ارزش ریالی رشد داشته است.
او بیان کرد: پروندههای متروکه امسال از ۱۲هزار و ۵۷۱ پرونده متروکه تشکیل شده به ارزش ۵ هزار و ۳۵۷ میلیارد تومان که ۲۲۱ درصد رشد تعداد پرونده ۱۵ ماه داریم و ۱۰۹۳ درصد رشد ارزش ریالی را داشتهایم.