میرهاشم موسوی مدیرعامل تأمین اجتماعی گفت: کارهای انجام نشدهای در حوزه منابع انسانی داریم که باید با مدلی جدید سراغ این مسائل میرفتیم. نتایج تحلیلهای ما این بوده که دو حوزه منابع انسانی و اداری مالی باید تجمیع شود. فاصله ایجاد شده بین این دو حوزه، که حتماً با تحلیلهای متأثر از شرایط دورههای قبل ایجاد شده، موجب برخی چالشها در این حوزه شده است، در صورتی که در برخی حوزهها نیاز به تمرکز داریم تا بتوانیم فرایندها را بهینه کرده و بهتر تصمیم بگیریم و عمل کنیم.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی ادامه داد: ممکن است چنین تجمیعی در سایر حوزههای سازمان هم اتفاق بیفتد و این کار فقط به همین حوزه محدود نمیشود. هدف از تجمیع ساختارها این است که فرایندها کوتاهتر و موثرتر شده و چابکی سازمان افزایش یابد و بخشی از چابکسازی به طور قطع در تغییرات و اصلاحات ساختاری است. البته این آغاز تغییرات و اصلاحات است و در سایر بخشها نیز به احتمال زیاد تغییراتی انجام خواهد شد.
ساختار سازمان تأمین اجتماعی نیاز به ترمیم و اصلاح دارد
موسوی ضمن قدردانی از تلاشهای معاون سابق منابع انسانی با تأکید بر اینکه «منابع انسانی موتور محرکه سازمان تأمیناجتماعی است»، گفت: در بین منابع مختلف، سرمایه انسانی، دال مرکزی سازمان به لحاظ اداری و سازمانی است و از این رو باید همواره مورد توجه ویژه باشد. هیچ سازمانی بدون همدلی و همراهی نیروهای انسانی خود نمیتواند خلق حرکت و ایجاد تحول کند و رشد سازمان بدون رشد و ارتقای منابع انسانی ممکن نیست.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: همه باید به این قائل باشیم که تا زمان پایان مسئولیت، رویکرد توسعه و توجه و خدمت به منابع انسانی در اولویت باشد. اگر به نیازهای کارکنان توجه کافی صورت نگیرد، اهداف و مأموریتهای اصلی سازمان نیز محقق نخواهد شد.
وی اضافه کرد: حجم و تنوع مطالبات از حوزه منابع انسانی بالاست و در مقابل این مطالبات، مدیران با محدودیتهایی روبرو هستند و این وضعیت، کار مدیریت منابع انسانی را سخت میکند.